Försvarsmakten · Publicerad 10 sept

Nu söker vi dig, en driven och engagerad officer med intresse av logistik

Om tjänsten:

Du kommer att tillhöra en av enheterna inom FMTIS - Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband med över 1400 medarbetare på 30 orter. Den aktuella enheten består av en grupp med fem avdelningar samt enhetsledning verksamma på orterna Enköping, Kungsängen, Berga och Visby.

Varför ska du söka tjänsten?

Som en del i vårt team kommer du ansvara för att planera, leda och utveckla enhetens logistik. Ledningen består av fem kompetenta medarbetare med olika ansvarsområden. Vi välkomnar dig till en spännande arbetsplats med stor variation och möjlighet att påverka förbandets utveckling. Vi erbjuder också en möjlighet att fortsätta utveckla dig inom logistik och ledningssystemområdet på förbandet.

Exempel på arbetsuppgifter

Planera och leda inventering, stödja enhetens avdelningschefer gällande logistikfrågor samt samverka med understödjande förband inom Mälardalsregionen och Gotland.

Kvalifikationer
  • Officers-/specialistofficersutbildad
  • Logistikutbildning
  • B-körkort
Vem söker vi?

Vi söker dig som är officersutbildad, gärna med erfarenhet som kvartermästare alt teknisk officer från något av Försvarsmaktens förband. Det är positivt om du har kännedom om Försvarsmaktens ledningsstöd- och sambandsutrustning. Du är prestigelös och hjälpsam samt har en vilja till att lära dig nya saker. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Inom FM benämns befattningen Kvartermästare

Arbetsort Enköping

På enheten finns många manliga medarbetare och vi arbetar för en ökad mångfald och könsfördelning, vi ser därför gärna kvinnliga sökande.

Tillsvidareanställning med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2018-09-23

Information

För upplysningar om befattningen är du välkommen att kontakta Stf Enhetschef David Åqvist tel.0171-15 82 62

Fackliga företrädare

OFR/S Clarence Arnstedt

SEKO Matz Felix

OFR/O Anders Wallinder

SACO Mika Laitanen

Samtliga nås genom växeln: 019-39 35 00

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) har ett samlat ansvar för drift, underhåll och förvaltning av alla ledningsstödsystem i Försvarsmakten. FMTIS verkar kontinuerligt i fred, kris och krig vilket innebär att förbandet är ständigt insatt såväl nationellt som internationellt. Förbandet har mer än 1400 medarbetare spridda på drygt 30 orter i landet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga