Försvarsmakten · Publicerad 4 okt

Teknisk chef till 12.Sambandsbataljon

Beskrivning av förbandet

12.sambandsbataljonens huvuduppgifter är att upprätta yttäckande samband inom brigad samt förstärkning av samband för operativ chef. Bataljonen består av ett stabskompani, två taktiska sambandskompanier och ett sambandsförstärkningskompani samt en bataljonsstab som är organiserad i sektioner (1-6)

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Du är ingående i bataljonsstabens S4 tillsammans med Bataljonskvartermästaren och en logistikassistent.
 • I rollen som teknisk chef bataljon har du det yttersta ansvaret för att leda, planera och utvärdera den tekniska tjänstefunktionen på bataljonen.
 • Du är ansvarig för bataljonens drift och underhållsplan.
 • Du är ett stöd till bataljonchefen avseende krigsförbandsdialog och krigsförbandsutvärdering samt materielplanering. Detta innebär att man är en del i utvecklingen och framtagningen av förbandet kopplat mot kommande uppgifter och framtid.
 • Du skall också vara ett stöd till personalchefen på bataljonen avseende personalplanering av tekniska officerare och teknisk personal.
Personliga egenskaper:

Befattningen kräver att du har god samarbetsförmåga, att du kan ta ansvar och att du kan lösa komplexa uppgifter enskilt samt även att du kan leda arbete i en grupp. Arbetet kan kräva att uppgifter skall lösas under tidspress. Du är ett stöd till övriga funktioner i bataljonsstaben.

Befattningen är placerad i nivå OF3.

Formella krav
 • Svensk medborgare
 • Arméteknisk yrkesofficersexamen (atofficer)
 • Godkänd registerkontroll efter genomförd säkerhetsprövning
 • B**** körkort
 • Goda kunskaper i engelska och svenska både i tal samt skrift. Önskvärda meriter
 • Tidigare tjänstgöring i kompani-/bataljonsstab.
 • Utbildning i system PRIO 5-6, logistik och teknisk tjänst.
 • Utbildning i LIFT.
Anställningstyp: Tillsvidareanställning

Tillträde: Enl. överenskommelse

Kontaktpersoner: För upplysningar kring tjänsten, kontakta kn Timmy Hansson 0171/157000

Sista ansökningsdag: 171104

Fackliga förtroendepersoner:

OF Magnus Johansson 070/359 82 50

SACO Magnus Edlund 0171/157112

OFR/S Inge Bäcklin 0171/157383

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
4 nov
Ort
Enköping
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Militär
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga