Ziehl-Abegg Sverige AB · Publicerad 21 aug 2020

Ziehl-Abegg Sverige är ett helägt dotterbolag till den världsledande tyska fläkttillverkaren ZIEHL-ABEGG. ZIEHL-ABEGG, känt för högsta kvalitet och pålitlighet, utvecklar och tillverkar fläktar och varvtalsregleringar för mängder av branscher och områden. Det svenska bolaget har ca 20 anställda och omsätter ca 150 Mkr. Se oss på www.ziehl-abegg.se

I rollen som innesäljare är du den första kontaktytan för kunder som kontaktar Ziehl-Abegg, därmed är du en viktig nyckelperson och en betydande del av hur marknaden uppfattar Ziehl-Abegg som leverantör. Arbetet sker ofta i projektform tillsammans med utesäljarna för att hitta bästa tekniska lösningen till kund. Du ansvarar själv för din planering och strukturerar din dag utifrån aktuella projekt, inkommande samtal och e-mail.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:
  • Driva projekt tillsammans med våra utesäljare
  • Vara teknisk support och första kontaktytan för kunder
  • Hantera order- och offertadministration
  • Hantera reklamationer och andra serviceärenden
  • Delta i gruppaktiviter som exempelvis säljmöten och veckomöten
Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med variation och mycket kund och leverantörskontakt. Ziehl-Abegg är en lärande organisation där kunskap är en del av konkurrenskraften, där företaget anordnar utbildningar för de anställda vid behov. På Ziehl-Abegg jobbar ett härligt gäng, där man brinner för att ge kund bästa servicen och tillsammans samarbetar man för att uppnå bästa möjliga resultat.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en gymnasial utbildning med teknisk inriktning. Du har ett stort intresse för service och kundkontakt och är inte rädd för att lyfta luren och hjälpa till och ringa samtal om det behövs. Du behärskar engelska språket mycket bra i både tal och skrift. Erfarenhet och kunskap om hissar, fläktar, motorer eller varvtalsregleringar finner vi meriterande men är inget krav.

Som person är du positiv och framåt. Du har en god social kompetens, har lätt för att kommunicera och gillar att skapa relationer och knyta kontakter, både internt och externt. Med ett driv och engagemang tar du dig an dina arbetsuppgifter och självständigt prioriterar och strukturerar din dag.

Placeringsort: Enköping

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt, dock senast 2020.09.20. Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Enköping
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga