Coor Service Management · Publicerad 19 mars 2019

Är du en person med stort intresse av ge god service och tycker om att arbeta både självständigt och i grupp? Är du flexibel och tycker om att både ha eget område men även hoppa in där det behövs? Då är detta ett jobb för dig!

Om rollen
Arbetet innebär att rengöra lokaler i både kontors- och fabriksmiljö samt hygienutrymmen. Arbetet kan även innebära att man deltar i bygg-, flytt- och storstädning.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:
  • Dammsuga
  • Tömma papperskorgar
  • Påfyllning av papper i hygienutrymmen
  • Dammtorka
  • Golvvård
Din arbetsplats är i huvudsak hos våra kunder i Eskilstuna men kan även innebära uppdrag i Flen eller Arboga. Vi söker dig som önskar att arbeta heltid, deltid alternativt som sommarvikarie.

Vår kandidat
Vi söker dig som är serviceinriktad och det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av lokalvård. Har du dessutom jobbat med golvvård eller fönsterputs är det meriterande liksom om du har körkort klass B. Det är ett krav att du kan uttrycka dig väl på svenska, både i tal och skrift och kunna läsa och förstå skriftliga instruktioner samt att du har fyllt 18 år.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, social och serviceinriktad då du kommer att daglig kontakt med våra kunder.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal.

På Coor arbetar vi aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö.

Kontaktuppgifter och övrig information

För mer information vänligen kontakta driftchef Jan Carlsson på 070-516 0955. Anställning sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga