Impecta Fröhandel · Publicerad 11 juni 2020

För dig med goda växt- och odlingskunskaper finns nästa utmaning hos Impecta Fröhandel i Julita!

Vi söker nu dig som har en god och bred erfarenhet av odling och ett kommersiellt tänk. I rollen som produktspecialist blir du en del av ett engagerat team och får jobba med duktiga och drivna kollegor.

Hos Impecta Fröhandel får du verka i ett expanderande familjeföretag som ligger i framkant inom sitt område med ambitionen att vara trädgårdsodlarens vän och naturliga frökälla, med fokus på kvalitet, arv och hållbarhet.
Här får du vara med och utveckla ett fint svenskt varumärke med visionen om att leverera det bästa fröet till hobbyodlarna i Norden.

Då detta är en ny roll får du stora möjligheter att vara med och forma rollen. I rollen som produktspecialist kommer du arbeta med uppgifter som rör planering, arbetsledning, sortimentvård och produktutveckling.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete i ett expanderade företag.
Impecta är ett värderingsstyrt företag som värnar om sina anställda. Här får du chansen att få arbeta helhjärtat med våra produkter i ett företag där atmosfären är öppen och välkomnande. Som medarbetare hoppas vi att du vill utvecklas med oss och vara en del av företagets utveckling. Vi erbjuder en nyckelroll med stor bredd och variation av arbetsuppgifter.

Dina framtida arbetsuppgifter
 • Planera och arbetsleda det dagliga arbetet
 • Personalansvar för två medarbetare
 • Genomföra provodling
 • Genomföra kvalitetskontroller
 • Löpande uppdatera produktregistret i vårt affärssystem och på vår webb
 • Delaktig vid framtagning av nya produkter
 • Hantera kontakten med befintliga producenter och hitta nya producenter
 • Hantera kontakten gentemot myndigheter och Jordbruksverket
 • Hantera och ansvara över vårt sortiment
 • Delta på mässor och andra marknadsaktiviteter
 • Standardisera rutiner och processer
 • Administration
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Impecta Fröhandel sitter i ljusa och fräscha lokaler i ett vackert naturlandskap med närhet till såväl provodling, produktion och lager. Du har stora kontaktytor, både internt och externt och rapporterar till företagets VD.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av odling och som har en god växt- och odlingskunskap. Du har ett kommersiellt tänk och är van att hantera många olika kontaktytor. Då många av våra producenter finns internationellt behöver du kunna svenska och engelska flytande, både i tal och skrift. Kan du dessutom tyska eller holländska så är det meriterande. Meriterande är även om du har erfarenhet av att leda andra. Vidare ser vi gärna att du har goda kunskaper i Word, Excel och Pyramid.

Som person är du självgående, analytisk och nyfiken. Du har ett högt engagemang och är intresserad i ditt arbete.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga