Landstinget Sörmland · Publicerad Igår 07:54

Tunafors vårdcentral i Eskilstuna

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!


Vi behöver just nu två st medicinska sekreterare.

Om oss
Vårdcentralen Tunafors är en utbildningsvårdcentral och har ca 17 000 listade patienter och 65 anställda. Här finns läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, rehabiliteringsavdelning, laboratorium och andra specialistmottagningar samt BHV. Vi växer och då behöver även personalgruppen växa.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill ha ett stimulerande arbete med journaldokumentation, receptionsarbete och administrativa uppgifter som att boka/kalla patienter från väntelista, göra remissbedömningar tillsamman med läkare, administrera i mina vårdkontakter och mycket mer som gör arbetet väldigt varierat.

Hos oss får du ett omväxlande arbete med vårdsökande i alla åldrar.

Din kompetens
Medicinsk sekreterarutbildning alternativt läkarsekreterarutbildning är ett krav liksom goda kunskaper i medicinsk terminologi och svenska språket.
Erfarenhet av dokumentation i NCS Cross är meriterande precis som god vana av IT. NCS-cross samordnare är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som exempelvis att du har lätt att samarbeta, är stresstålig, utåtriktad och kan kommunicera, är flexibel, ansvarsfull och har ett gott humör.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Vårdenhetschef Malin Wallin, 072-141 95 00.
Facklig företrädare Vision Fia Rydell, 016-10 38 88.
Övriga fackliga företrädare nås via växeln, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på Tunafors vårdcentral i Eskilstuna!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-10-14.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Landstinget Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Landstinget Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga