NCC · Publicerad 28 maj 2019

Är du vår nya medarbetare för framtidens sjukhus och vill tillhöra vårt lagbygge?

Rollen hos oss

Som övergripande platschef ansvarar du för att produktionen i ett stort komplext sjukhusprojekt utförs inom kvalitets- och tidsramar. Du är del av ledningsgruppen för projektet och även en del av projektets framgång. Inom ditt ansvarsområde ingår hela produktionsorganisationen i projektet, att du ska samordna BAS-U samt ha ett delegerat arbetsmiljöansvar. Rollen innebär att leda 3-4 platschefer som i sin tur leder ett antal arbetsledare. Under flera år kommer projektet omsätta ca 500 miljoner kronor om året. Produktionsorganisationen omfattar även planerare, funktioner för logistik, funktioner för arbetsmiljö, kvalitet och miljö samt en administratör. För att lyckas behöver du ett strukturerat ledarskap, lätt att delegera ansvar och hitta lämpliga produktionslösningar för projektet. Planering kommer vara avgörande för projektets framgång, du kommer att vara ansvarig för produktionstidplanen och till din hjälp finns en planerare för att upprätthålla en hög nivå på planeringsarbetet. Vi kommer att använda oss av KPI (key performance indicators) för att säkerställa framdrift i kritiska delar. Du kommer arbeta nära en kommersiell, teknisk och övergripande projektchef samt i god dialog med dina medarbetare.

Dina erfarenheter och kompetenser

Vi söker dig som har flera års erfarenhet som plats/produktionschef inom stora projekt och gärna inom läkemedel eller sjukhusprojekt. Du kommer ställas inför ett antal komplexa uppgifter och utmaningar och din egenskap som problemlösare och ledare kommer vara avgörande för att lösa kommande uppgifter. Att du har ledaregenskaper och på ett prestigelöst sätt får med dig medarbetare och konsulter att jobba mot gemensamma mål kommer vara en framgångsnyckel. Du ska även haft BAS U ansvar för ett antal större och/eller komplexa projekt. Vi uppskattar mångfald och ser det som en styrka att vi har olika erfarenheter och kunskaper.


Ytterligare information
Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning med placering på projektkontoret på Mälarsjukhuset i Eskilstuna.

Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till Robert Carlsson, Projektchef på telefon 0790-72 77 85.

Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2019-07-04.

Kom och väx hos oss! Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att skapa en bättre morgondag med hållbara lösningar av högsta klass. Du erbjuds en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan till oss!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga