Poolia Engineering · Publicerad Igår 00:00

Har du en bred teknisk kompetens och har förmågan att se helheten? Drivs du av att ta dig an utmaningar för att nå resultat långt över förväntningarna?

Nu söker vi en Logistics Engineer till en välkänd organisation inom tillverkningsindustrin. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd som konsult hos Poolia men arbeta ute hos kunden som är belägen i Eskilstuna. Du kommer att ingå i ett härligt och glatt arbetslag där du blir en betydelsefull medarbetare för att skapa kvalitativa prognoser för företaget.

Tjänsten är beräknad till att starta i början av december 2017 och förväntas pågå under ett halvår.

Urval och intervjuer sker löpande, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som Logistics Engineer ansvarar du för att sätta prognoser och räkna ut volymer för mellan fyra månader och upp till ett år framåt i tiden. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att övervaka, analysera och styra försörjningskedjan/leveranskedjan från en operativ nivå. Samtidigt finns möjlighet att utveckla metoder och processer för att förbättra och utveckla planeringsprocessen, detta genom att kombinera traditionella tekniker med framtida tekniker. Ditt arbete kommer även att präglas av att hantera stora mängder data.

Utbildning/erfarenhet

Vi önskar komma i kontakt med dig som har en ingenjörsexamen där du även läst matematiska och statistiska kurser på eftergymnasial nivå. Du klarar av att hantera stora mängder data, drivs av att utföra ditt arbete på bästa sätt och kan tänka i teoretiska banor där du förstår vad som skapar skillnad och hur saker och ting påverkas.

Du kan självständigt och tydligt kommunicera resultat och sätter dig snabbt in i ny teknik och nya arbetsuppgifter. Du skräms inte av utmaningar och tar dig an dessa med mycket personligt driv för att uppnå så goda resultat som möjligt. Du har även kännedom och erfarenhet av statistiska och matematiska program som exempelvis Excel, Acces, ClickView eller liknande.

För att klara av arbetet behärskar du svenska och engelska obehindrat, i såväl tal som i skrift.

Passar du in i ovanstående profil, tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Logistik , Ingenjör
Kontakt
Mejla Anna Kjellvi
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga