Poolia · Publicerad 11 feb

Har du tidigare erfarenhet av projektledning och inom montering? Till global fordonskund i Eskilstuna söker vi just nu en Projektledare inom montering! Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå till mitten av november. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Projektledare kommer du ingå i ett team som består av cirka 17 kvalificerade personer som arbetar med projektledning, produktionsutveckling och globalt stöd. Det finns en stor del av korsfunktionellt arbete med både interna och externa intressenter.

Som Projektledare är du ansvarig för att leda ett befintligt projekt inom montering enligt företagets strategi och mål. Vidare arbetar du för att leverera projekt enligt budget och tidsplan.

Vem är du?

För att kvalificera dig till rollen Projektledare inom montering söker vi dig med:
  • En akademisk examen i tillverkningsteknik eller liknande,
  • Ledarskapserfarenhet,
  • Erfarenhet som projektledare,
  • Kunskaper i engelska och svenska,
  • Erfarenhet från montering.
Som person är du målinriktad och har ett strukturerat arbetssätt. Som ledare har du vilja och kunskap för att skapa högpresterande team.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet