Region Sörmland · Publicerad 5 feb

FoU-centrum, Region Sörmland, Eskilstuna

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

FoU-centrum söker en disputerad medarbetare på deltid till FoU-centrum/Centrum för klinisk forskning Sörmland (CKF-D). Tjänsten är på 25 % vid FoU-centrum eller enligt överenskommelse och kan även kombineras med klinisk verksamhet med anställning inom i första hand psykiatri, primärvård, internmedicin samt öron, -näsa och hals inom Region Sörmland.

Om oss

FoU-centrum har till uppgift att stödja och samordna FoU-arbete för personal i Region Sörmland samt att fungera som stödfunktion inom sakkunnighetsområdet till regionens verksamheter. Verksamheten är en del av Uppsala universitet genom Centrum för Klinisk Forskning i D-län (CKF-D), vilket ger tillgång till universitetsvärlden och dess akademiska infrastruktur. I FoU-centrums verksamhetsområde ingår även ett samhällsmedicinskt uppdrag, statistikuppdrag samt regionens sjukhusbibliotek. Vi är centralt lokaliserade i Eskilstuna men under 2019 flyttar vi till nya lokaler vid Mälarsjukhuset i Eskilstuna.

Dina arbetsuppgifter

Som forskningshandledare i region Sörmland blir du en viktig resurs för regionens personal. Tjänsten innebär att du självständigt handleder vetenskapliga arbeten och fungerar som kursledare och/eller lärare i olika kurser och utbildningar som anordnas inom ramen för FoU-centrums verksamhetsområde. Du medverkar även i granskningar och bedömningar av forskningsansökningar och samverkar med universitet och högskola samt andra nationella och lokala aktörer. Tjänsten är placerad i Eskilstuna men du kommer att arbeta i hela regionen. Utrymme för egen forskning finns.

Din kompetens

Tjänsten förutsätter att du har en grundutbildning inom någon vårdprofession så som t.ex. läkare, sjuksköterska, fysioterapeut eller psykolog. Utöver det krävs dokumenterad forskningserfarenhet i form av en doktorsexamen. Meriterande är tidigare erfarenheter av handledning och undervisning. Det är önskvärt att du på övrig tid tjänstgör kliniskt inom sluten- eller öppenvården i hälso- och sjukvården. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform och sysselsättningsgrad

Tjänsten är tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av

FOU-chef Region Sörmland, MD, phD, MBA Petri Olivius, 070-602 33 45.
Fackliga företrädare söks via växeln, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på FoU-centrum!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-02-24.
Intervjuer kan komma att ske löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Region Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Region Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Region Sörmland tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga