Tyréns · Publicerad 17 jan

Har du en god förståelse för arkitektur och ett starkt engagemang för samhällsfrågor? För dig som vill ta steget över till en värderingsstyrd organisation finns nu en spännande möjlighet hos ett av Sveriges ledande konsultbolag inom samhällsbyggnad. Som Avdelningschef Arkitektur hos Tyréns får du fortsätta att utveckla ett engagerat ledarskap samtidigt som du har möjlighet att vara med och påverka hur samhället ska se ut i idag, och i morgon. För att framtiden spelar roll.

Om tjänsten

Tyréns skickliga arkitekter gör skillnad varje dag, på en engagerad arbetsplats där innovation och hållbarhet visar vägen. Till företagets arkitekturverksamhet i Eskilstuna och Västerås söker vi nu en avdelningschef som tillsammans med medarbetarna vill ta nästa steg i utvecklingen. Här finns ett team består arkitekter, landskapsarkitekter, byggnadsingenjörer och visualiserare som arbetar tätt tillsammans och levererar fina projekt inom bland annat kontor, bostäder, skolor, verksamheter och offentliga miljöer.

Vi söker nu dig som vill sätta på dig ledartröjan och visa vägen mot fortsatt utveckling. Arkitektur är en relativt ny kompetens inom företaget och du bli en viktig del i att sätta kompetensen på kartan för företagets kunder och samarbetspartners, men även verka för fortsatt utveckling av det interna samarbetet. Tyréns har under de senaste åren utökat sin verksamhet genom uppköp. En viktig del i ditt uppdrag är att arbeta för att fortsätta utveckla teamkänslan samt att nätverka och resursplanera som Ett Tyréns.

I rollen ingår bland annat:
  • Övergripande ansvara för resursplanering vilket innebär att leda, fördela och följa upp arbetet i verksamheten
  • Säkerställa att mål, budget och resultat för enheten uppfylls
  • Stödja, motivera och utveckla medarbetarna så att mål och initiativ i affärsplanen infrias
  • Bidra till affärsområdets utveckling i ledningsgruppens arbete
Ditt team är geografiskt uppdelat mellan i huvudsak Västerås och Eskilstuna och du har även ett mindre team på Gotland. Du är placerad på kontoret i Eskilstuna och fördelar din arbetstid mellan kontoren i Västerås och Eskilstuna. Tjänsten är en heltidstjänst där du rapporterar till Affärschef Region Mitt.

Är det här du?

Till den här rollen söker vi dig som har:
  • Akademisk examen som Arkitekt, Byggprojektledare, Byggnadsingenjör, Landskapsarkitekt eller ev. Planarkitekt
  • Minst 8 års erfarenhet som uppdragsledare för komplexa uppdrag inom något av ovanstående yrken inom konsultbranschen eller
  • Minst 8 års erfarenhet som projekt-, personal- och ekonomiansvarig chef inom entreprenadbranschen
  • Mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
Har du tidigare erfarenhet av ledarskap ser vi det som mycket meriterande.

I den här rekryteringen lägger vi även stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tyréns är ett värderingsstyrt företag där arbetet präglas av öppenhet, nyfikenhet och samspel. Det är viktigt att detta är något som beskriver även dig. För att kunna komma till din rätt i rollen som Avdelningschef behöver du dessutom vara en god kommunikatör och en lagspelare som kan utveckla dina medarbetare och leda gruppen så att alla kommer till sin rätt. Ditt ledarskap kännetecknas av prestigelöshet, du växer som ledare genom att se andra växa och du anpassar ditt ledarskap efter olika individers behov.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Tyréns med Level Executive. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Åsa Nygårds på 08-120 50 424. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Sökord: ledarskap, chef, avdelningschef, arkitektur, konsult, konsultchef, samhällsbyggnad, samhälle, byggnation, arkitektur, anbud, anbudsansvarig, nätverksledare, KMA, KMA ansvarig, tävlingsansvarig.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar vi hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Vi har 2 700 medarbetare och verksamhet i Sverige, Danmark, England, Estland och Litauen. Tyréns är stiftelseägt och vår ägandeform gör det möjligt för oss att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Vi drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor. För mer information besök www.tyrens.se
+ Läs mer om företaget