JMS Vattenrening AB · Publicerad 21 sept

JMS Vattenrening AB affärsidé är att leverera driftsäkra vattenfilter med hög prestanda till konkurrenskraftiga priser. Våra kunder, med egen brunn eller kommunalt vatten, ska självklart alltid ha gott dricksvatten direkt från kranen.

JMS Vattenrening finns idag på ett 25-tal orter runt om i Sverige.

Arbetsbeskrivning
  • Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att installera våra produkter samt att utföra service på befintliga produkter till slutanvändare.
  • Körkort är ett krav
  • Fast månadslön
  • Heltid / tillsvidare

Vem är du?
  • Vi söker dig med ett starkt driv och som vill ha ett omväxlande arbete. Du kommer också att få vara med att fortsätta bygga upp och stärka JMS Vattenrening på den svenska marknaden.
  • Vi strävar efter att ha branschens mest kompetenta medarbetare och värdesätter egenskaper som stort engagemang, hög ambition och en stor egen drivkraft.
  • Du är dessutom ansvarsfull, flexibel och tycker om att samarbeta med dina övriga kollegor.
  • Du som person är en som gillar att lära dig nya saker och med stor nyfikenhet
lösa kundernas specifika önskemål.

JMS Vattenrening ger dig möjlighet att utvecklas som servicetekniker i en expansiv framtidsbransch med goda karriärmöjligheter.

Låter det här som något du vill lyckas inom?


Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa vår Affärsområdeschef Anders Sjögren på telefon: 070-951 48 34.
Vi vill ha din ansökan med personligt brev och din CV snarast, dock senast den
30 september 2016.


Skicka din ansökan till: anders.sjogren@jms-vattenrening.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
JMS Vattenrening AB marknadsför och säljer vattenreningssystem till i huvudsak enskilda hushåll med egen vattentäkt. Kunderna erbjuds rådgivning och kompletta installationer med efterföljande service. JMS finns för närvarande representerade på ett 25-tal orter med huvudkontor i Örebro.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från JMS Vattenrening AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga