ENERCON GmbH - Sweden · Publicerad 11 okt 2021

Om rollen

I tjänsten som Servicetekniker på ENERCON kommer du i team om två-tre kollegor utföra service och underhåll på ENERCONs vindkraftverk i Eslöv med omnejd. Arbetet sker ute på fält i varierande väderförhållanden och innefattar såväl planerat underhåll som akut felavhjälpning på vindkraftverken. I arbetet som servicetekniker är sökning i system och rapportering en viktig del av arbetet och du kommer dagligen använda PC för att arbeta i ENERCONs interna databaser. Arbetet kommer att innebära en del bilresande mellan de olika vindkraftverken, och även arbete utanför ditt normala arbetsområde kan förekomma.

Som anställd hos ENERCON får du en gedigen utbildning i början av din anställning på deras eget Training Center i Malmö. Arbetstiden är förlagd till 7-15.45, dock kan vissa arbetsdagar bli längre än planerat. Beredskap förekommer. Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd direkt av ENERCON.

Kompetenskrav

För att vara aktuell i rollen så behöver du ha gymnasieutbildning inom el alternativt utbildning ifrån Lernia eller motsvarande kunskaper ifrån arbetslivserfarenhet. Har du även erfarenhet av elektriskt underhåll samt felavhjälpning på maskiner så är det meriterande. Vidare ser vi att du har;
  • Erfarenhet som servicetekniker med inriktning el, serviceelektriker/industrielektriker eller motsvarande erfarenhet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
  • God fysik och förmåga att arbeta på höga höjder.
  • Kunskaper inom Officepaketet
  • B-körkort
Personliga egenskaper

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid rätt personlighet då kompetensbakgrunden kan vara bred. För att passa i rollen behöver du därför vara driven, självgående, ansvarstagande och kommunikativ. Du kommer arbeta i team med andra servicetekniker men en stor del av ansvaret hänger fortfarande på dig. Du kommer ha stöttning från dina närmaste kollegor, andra kollegor på kontoret i Malmö, servicecenter och chef. Dock är det viktigt att du kan ta egna initiativ och ansvar för planeringen av de arbetsuppgifter du ska utföra på veckobasis.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Eslöv

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, Serviceelektriker, elektriker, el, industrielektriker, entreprenadelektriker, distributionselektriker, elkraft, högspänning, lågspänning, Eslöv, rekrytering, tillsvidare, Lund, Malmö, Helsingborg, Landskrona,
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Jorden har obegränsade resurser av sol, vind och vatten. Det är en av vår tids mest ansvarsfulla uppgifter att ta till vara dessa resurser i stor skala och vi har antagit denna utmaning. ENERCON är ett av de ledande vindkraftsföretagen i världen. Motiverad personal och kunder har bidragit till ENERCONs globala framgång med produktionsanläggningar på tre kontinenter och marknadsrepresentation i 36 länder. Vårt svenska Huvudkontor finns i Malmö.

Är du servicetekniker inom el och mekanik eller elektriker med några års erfarenhet och är nyfiken på en ny bransch är detta en spännande möjlighet. Hos ENERCON får du möjlighet att arbeta med en spännande, modern och intressant produkt där teknologi, hållbarhet och innovation ligger i absolut framkant. Du erbjuds ett varierande och rörligt arbete där du får stort ansvar och frihet att styra din arbetsdag.

Se mer information på http://www.enercon.de/en
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 nov 2021
Ort
Eslöv
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga