Sydvatten AB · Publicerad 27 sept 2021

Till Ringsjöverket söker vi nu en kvalificerad driftreparatör. Vi söker nu dig som motiveras av att ingå i ett samhällsbyggnadsföretag som arbetar med något av det viktigaste vi har – dricksvatten!

Tilltalas du av tanken att arbeta med löpande underhållsarbeten i den så viktiga dricksvattenprocessen?

Känner du igen dig i beskrivningen så är du varmt välkommen att söka tjänsten hos oss på Sydvatten!

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av långsiktighet, affärsmässighet och samhällsnytta. Du får goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Vi söker en driftreparatör med placering på Ringsjöverket.
Arbetet innebär att utföra förebyggande och avhjälpande underhåll av tekniska installationer på vattenverket, ledningar och kammare. Du är delaktig i hela processen från planering till genomförande, man arbetar både självständigt och i grupp med allt från reparation och underhåll till förnyelsearbete, anläggning och driftsättning.

Vi söker dig
Vi söker dig som har driftreparatörsutbildning eller annan motsvarande utbildning/arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Då du bland annat kommer att arbeta i datorsystem kopplade till verksamheten krävs det att du har en god administrativ förmåga.

Körkort klass B är ett krav.

Det är meriterande om du har tidigare yrkeslivserfarenhet av vattenverk, livsmedelsindustri, ledningsnät, brunnar inkl. ventilanordningar och pumpar. Maskinvana på hjullastare/kompaktbandlastare är meriterande.

Som person tar du stort eget ansvar och vill utvecklas i arbetet. Du är självgående, lugn, bra på att kommunicera och har lätt för att samarbeta. Du tänker rationellt och har övergripande förståelse för hur saker hänger ihop.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Tjänsten är placerad i säkerhetsklass. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Oskar Hallberg, tfn 010-515 10 66, i första hand och Per Johansson, tfn 010-515 10 70, i andra hand.

Övrigt
Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster Sydvatten AB gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Ansökan
Välkommen att ansöka senast den 2021-10-22.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sydvatten AB är ett kommunägt företag som producerar dricksvatten till nästan en miljon invånare i västra Skåne. Bolaget bildades 1966 och är i dag en av Sveriges största dricksvattenproducenter. Sydvatten äger och driver Bolmentunneln, de två vattenverken Ringsjöverket och Vombverket samt huvudledningssystemet för distributionen av dricksvatten. Genom samarbetet i Sydvatten kan de 17 delägarkommunerna garantera sina invånare, skolor, sjukhus och företag en säker, hållbar och kostnadseffektiv dricksvattenförsörjning.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Sydvatten AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga