Carlsberg Sverige AB · Publicerad 7 okt 2019

Som Online Manager kommer du att driva den digitala säljkanalen framåt med fokus på Carlsberg Online.

Syftet är att öka antalet kunder, deras möjligheter till aktiviteter och trafik på Carlsberg Online. Genom att byta ut traditionella orderhantering för kunder som kommer vi att förändra deras upplevelse hos Carlsberg. Vi förenklar för dem med modern teknik att köpa våra produkter och ger dem mervärde som kund till Carlsberg Sverige.Våra kunder efterfrågar i allt större grad digitala kanaler att kommunicera med oss. Vi har tidigare haft en gammal webportal som fungerat som en orderportal. Under senaste 2 åren har vi uppgraderat till en nutida Online portal där kunderna kan lägga order men även utföra andra saker som att se sin faktura etc. Denna Online portal är modern och under ständig utveckling.

Förenkla - Automatisera - Förnya - Förbättra

I rollen som Online Manager jagar du ständiga förbättringar. Uppdraget innebär även att sluta göra de manuella transaktioner vi gör idag för att automatisera dessa och lära oss nya saker. I ett utvecklat ekosystem av digitala tjänster och service finns det alla möjligheter för kunden göra enkla affärerer med oss. Din roll är att möjliggöra detta med Carlsberg Sveriges Online team.

Rollen är en av våra absolut viktigaste positioner då slaget om Online kunderna redan har börjat - är du redo?

Tjänsten är ett vikariat tom 31 aug 2020. Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval dock senast 2019-10-15. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Albertsson, Head of NSC på telefon 0733-554080.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi skapar mer än dryck. Vi skapar livskraft, gemenskap och njutning.

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi.

Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Vi erbjuder en internationell miljö med kunniga och entusiastiska medarbetare, nya och klassiska varumärken och en mångfald av kunder. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hållbarhet och hög kvalitet. Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.

Huvudkontoret är i Arenastaden, Solna. På bryggeriet i Falkenberg produceras öl, läsk, cider, still drink och RTD. I Ramlösa tillverkas naturligt mineralvatten.

Besök gärna carlsbergsverige.se för mer information.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga