Dolphin Computer Access AB · Publicerad 8 aug 2019

Om tjänsten
Vi söker dig som är en engagerad och ansvarsfull person, som uppvisar ett stort intresse genom din kommunikativa förmåga och dina insatser. Som person är du prestigelös och initiativtagande samtidigt som du inte är rädd för att be om råd och hjälp. Du är en person som gillar problemlösning och vill utvecklas tillsammans med teamet. Vi erbjuder en heltidstjänst med engagerade kollegor i en teammiljö där det är en självklarhet att vi delar med oss av kunskap och stöttar varandra i arbetet. Tillsammans levererar vi produkter och tjänster med hög kvalitet.

Dina arbetsuppgifter
I denna roll kommer du vara med att forma framtiden för våra läs-appar och tillhörande tjänster med fokus på kundnytta och användarvänlighet.

Vi arbetar agilt i ett internationellt team nära test-avdelning, produktägare och våra kunder.

Din Profil
Relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenheter.
Erfarenhet av utveckling, antingen Android eller iOS.
Kunskap i Objective C, Java eller Kotlin.
Goda kunskaper i Svenska och Engelska.

Meriterande:
Kunskap i PHP, SQL, HTML, Javascript
MacOS och Windows applikationsutveckling

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Falköping
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Övrigt
Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Skicka din ansökan via epost till David Johansson, utvecklingschef.
Epost: david.johansson@yourdolphin.com.

www.yourdolphin.com

Välkommen med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Dolphin är ett mjukvaruutvecklingsföretag grundat 1986. Det svenska utvecklingsbolaget ingår i en internationell koncern med moderbolag baserat i
England. Dolphin är verksamma inom segmentet tillgänglighetsteknik och utvecklar innovativa, smarta lösningar som erbjuder möjligheter samt oberoende i vardagen för personer någon form av synskada eller läs- och skrivsvårigheter/dyslexi. Vi levererar lösningar för användning i hem-, utbildnings- och arbetsmiljö. Våra produkter distribueras via ett väletablerat internationellt återförsäljarnät. Vi samarbetar med kunder i form av innehållsleverantörer, myndigheter och organisationer från olika länder som alla har ett uppdrag att på olika sätt stödja användargrupper av våra produkter och tjänster. Dolphin mjukvara och tjänster exporteras runt om i världen från våra kontor lokaliserade i Sverige (utveckling), England (huvudkontor) och USA
(lokalt säljkontor).
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 sept 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt
Mejla David Johansson

Inga fler jobb från Dolphin Computer Access AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga