Poolia Kontor · Publicerad 24 okt

För kommande uppdrag söker vi flera kundtjänstmedarbetare. Uppdraget är på konsultbasis under ett par månader. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär kundservice mot företagets kunder, exempelvis genomförande av bokningar samt att vara behjälplig vid frågor eller funderingar. Arbetet är förlagt på dag- och kvällstid samt helger.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning samt erfarenhet från kundtjänst/kundservice. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har goda datakunskaper.

Som person är du kundorienterad med hög servicekänsla, du har en god kommunikativ förmåga och är bra på att organisera och planera. Du är flexibel, gillar att hålla många bollar i luften och har en god förmåga att hantera stress. För att trivas med tjänsten behöver du även vara självgående, ha en god samarbetsförmåga och vara en lagspelare.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga