Poolia · Publicerad 8 mars

Trivs du i en internationell miljö som präglas av framåtanda och kreativitet? Vi söker nu en driven projektledare inom kommunikation för uppdrag hos kund i Falköpingstrakten. Uppdraget är på konsultbasis med önskad start omgående och pågår till sista september 2018. Intervjuer och urval sker löpande så tveka inte att söka redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen ingår att styra, leda och koordinera aktiviteter och funktioner inom ett marknadsförings- och/eller kommunikationsprojekt såsom event, produktlansering, digitala projekt eller liknande. Du kommer även att vara behjälplig i vanligt förekommande arbetsuppgifter på en marknads- och kommunikationsavdelning.

Huvudfokus i rollen är följande arbetsuppgifter:
  • Ta fram projekt- och tidsplaner
  • Driva och genomföra projekt enligt planer och direktiv
  • Följa upp och planera projektarbetet tillsammans med projektteamet
  • Dokumentera och kommunicera med projektdeltagare och intressenter i projektet
  • Projektuppföljning och utvärderingar
Vem vi söker

Vi söker dig som har utbildning inom projektledning och/eller kommunikation. Stor vikt läggs vid erfarenhet och intresse för projektledning på en kommunikationsavdelning. Din kommunikativa förståelse och erfarenhet av projektledning är avgörande för att lyckas i rollen. Vi tror att du har minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna i en global organisation. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du lösningsfokuserad, beslutsam och serviceminded. Du har hög social kompetens och förmåga att entusiasmera, involvera och leverera resultat utifrån kundens krav. Du arbetar strukturerat, planerat och är ansvarstagande. Du är van vid att arbeta i och leda projekt med utgångspunkt i gällande projektmodell.

Konsultrollen

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 mars
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Poolia