Sigma · Publicerad 19 maj 2020

Hussäljare till JB Villan

Är du en lyhörd person med ett stort intresse för att göra affärer och erbjuda branschens bästa service? Vill du vara med och bidra till
JB Villans framgångar? I rollen som Säljare till JB Villan får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb.

JB Villan säljer och bygger hus åt våra kunder enbart på kundernas förtroende och har hittills inte behövt marknadsföra oss under de 22 åren vi har sålt och tillverkat hus.

Vad innebär rollen som hussäljare till JB Villan?


Det dagliga arbetet går först och främst ut på att sälja hus till nya kunder, utöver det kommer du att ge service och support och skapa goda relationer och förtroende hos både nya och befintliga kunder. Som säljare hos JB Villan tillhör du säljavdelningen och rapporterar till försäljningschefen. Du kommer att arbeta i ett härligt team i nybyggda, ljusa moderna lokaler i Gudhem utanför Falköping.

Vem söker vi?

Till rollen som säljare till JB Villan söker vi dig som är en flexibel, lyhörd, ödmjuk och engagerad person som motiveras av att få bli en viktig medlem i teamet och att få ta eget ansvar. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta med försäljning och att sätta kunden i centrum.

Du är duktig på att skapa relationer både internt och externt. Du gillar snabba beslutsvägar och har god struktur och är mån om att göra ett bra jobb.
Du har företrädesvis en bakgrund inom byggnadssektorn/villaprojektering och erfarenhet av ritningsläsning och CAD, meriterande är 3D-CAD.

Personlig lämplighet värderas högt i vårt urval av kandidat.
Arbetet utförs på dagtid men kvällsarbete vissa vardagar tillhör vanligheterna.

Du innehar körkort med B-behörighet.

Om JB Villan

JB Villan är flexibelt företag med korta beslutsvägar och vi har en härlig arbetsmiljö i vårt nybyggda kontor.

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete på ett ekonomiskt stabilt företag med ett marknadsledande varumärke och stark framtidstro. Du kommer att ingå i ett team som trivs med sitt arbete och har trevligt på jobbet. Vi satsar på att personalen skall må bra och värnar om positiv teamkänsla bland våra anställda.

Ansök idag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Sigma Recruit, och
JB Villans önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Sigma Recruits rekryteringskonsult Magnus Fagerberg via telefon: 0730429034 eller mail: magnus.fagerberg@sigma.se.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
JB Villan AB tillverkar och bygger villor på totalentreprenad främst i Skaraborgs län. Företaget har sitt säte i Falköpings kommun. Vi tillverkar och bygger 100 hus om året med egen anställd personal och underentreprenörer. JB Villan har tillverkat och byggt över 950 hus under 22 år och är marknadsledande i länet.
Vi är ca 65 anställda och omsätter ca 200 miljoner
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 juni 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga