Faluplast · Publicerad 20 sept

Till en delvis ny befattning söker vi nu en
Marknads- och Försäljningschef

Anställningen
Tjänsten är tillsvidare och på heltid med placering vid Faluplasts anläggning i Falun, där vi är ett 30-tal medarbetare. Jobbet innebär resor både inom och utom Sverige.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för hela företagets marknadsföring och försäljning. I Sverige har vi tre egna säljare och på våra exportmark­nader, i första hand Finland och Norge, arbetar vi med väl inarbetade agenter.

Våra kunder är i första hand VVS-grossister, men du kommer också att ha kontakter med vår slutkund, rörinstallatören.

Du ansvarar i samarbete med VD för strategisk utveckling och planering av mark­nadsföring och försäljning. Samtidigt är du inte främmande för handfast arbete i samband med mässor, demonstrationer och liknande.

Kvalifikationer
Du har erfarenhet från arbete i ledande position inom marknadsföring/försäljning. Vi ser gärna att du har för tjänsten relevant utbildningsbakgrund.

Vi söker dig som tillför ny energi och med förmågan att engagera dina medarbetare. Du har förmåga att driva affärer framåt med gott affärssinne samt en stark vilja att själv vilja utvecklas i ett framgångsrikt företag. En positiv grundsyn i kombination med stark integritet krävs för att lyckas med arbetsuppgifterna.

Din ansökan
Läs mer om befattningen och om Faluplast på www.faluplast.com. För ytterligare information kontakta Hans Nyström på Berghaupt Konsult, 070-530 99 01.

Skicka Din ansökan till marknadschef@faluplast.com senast den 10 oktober.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Faluplast konstruerar, tillverkar och säljer vvs-produkter i plast för yrkesfolk. Våra produkter ska vara mer genomtänkta och ge en bättre funktion än andra fabrikat på marknaden. Vår marknad är Norden med tyngdpunkt på Sverige. Faluplast är en väl etablerad leverantör i vvs-branschen och omsättningen uppgår till cirka 140
Mkr.


Företaget har i många år haft en god tillväxt och har som mål att fortsätta växa.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Faluplast tillgängliga