Hagströmska · Publicerad 30 okt 2020

Hagströmska gymnasiet i Falun har cirka 700 elever fördelade på ett brett urval av program med teoretisk och praktisk inriktning. Hos oss kan alla elever studera till grundläggande högskolebehörighet och ges även den unika möjligheten att kombinera sina studier med någon av skolans 15 idrotter. Vill du utvecklas i din professionella roll och bidra till att våra elever uppnår framgång och goda studieresultat? Då är vi skolan för dig.

Om tjänsten

Tjänsten innebär att du som gymnasielärare ska planera, bedriva och utvärdera undervisning och övningskörning i yrkesämnen på Bygg och anläggningsprogrammet inom inriktningen Anläggningsfordon.

I rollen ingår även ansvar över arbetsplatsförlagt lärande (APL), vilket omfattar anskaffning och besök på elevernas APL-platser samt att planera moment från kurser som eleverna genomför under APL-perioden.

Du kommer även att vara mentor för elever samt vara delaktig i gemensam planering av skolans verksamhet kopplat till ditt program.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad lärare inom Bygg och anläggning - Anläggningsfordon eller som har annan bakgrund som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av övningskörning med elever i moment med grävmaskin, grävlastare och hjullastare. Färdighet att kunna genomföra övningskörning för dessa behörigheter är ett krav.

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet från både arbete inom anläggningsbranschen och undervisning på gymnasienivå.

Du är engagerad och har ett stort intresse av att arbeta med ungdomar. Vi lägger stor vikt vid din samarbetsförmåga, flexibilitet och ditt yrkeskunnande. För att lyckas i rollen behöver du ha god pedagogisk förmåga och ett positivt förhållningssätt.

Vi vill att du kan se till helheten och trivs med att samarbeta med kollegor i arbetslaget för att driva utvecklingen av det pedagogiska arbetet. Du bör ha en lyhördhet som gör att du kan möta varje elev utifrån dennes behov och förutsättningar, vara kreativ och lösningsfokuserad. Det är viktigt att du kan skapa goda relationer med både eleverna på skolan, deras föräldrar samt dina arbetskamrater.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% för behörig lärare. För obehörig tillämpas visstidsanställning under läsåret 20/21 med chans till förlängning. Anställningsstart utifrån överenskommelse med närmaste chef.

Har du frågor kontakta biträdande rektor Olof Ekfeldt på telefon 072-4024648. Ansök gärna redan idag då vi tillämpar ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Hagströmska gymnasiet är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Läs mer på www.academedia.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Hagströmska Gymnasiet har tre gymnasieskolor på tre orter; Falun, Uppsala och Linköping. Vår vision är "Framtidens skola redan idag" och vi arbetar utefter fyra grundpelare - kunskap, nyfikenhet, verklighet och trygghet.

Läs mer om oss och våra spännande inriktningar på www.hagstromska.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 dec 2020
Ort
Falun
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Lärare

Inga fler liknande jobb tillgängliga