Linde Material Handling · Publicerad 15 mars

Linde Material Handling söker servicetekniker för arbete på fält i Dalarna. Vi erbjuder dig ett självständigt, fritt och omväxlande arbete med täta kundkontakter och goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker hos oss kommer du att arbeta med allt från förebyggande underhåll och felsökningar till installationer och säkerhetskontroller. Dina huvudsakliga ansvarsområden
  • Service- och reparationsarbeten på truckar ute hos våra kunder
  • Skapa bra kontakt med kunden
  • Säkerställa att den utrustning vi levererar fungerar så bra att den överträffar kundens förväntningar
  • Hitta lösningar och arbeta mot uppsatta mål
Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från service och reparation av fordon och/eller någon teknisk gymnasial utbildning. Du är en flexibel, ansvarstagande och serviceinriktad person som tycker om att träffa kunder, har lätt för att samarbeta och har en hög social kompetens. B-körkort och datavana är ett krav.

Som servicetekniker hos oss på Linde får du regelbunden utbildning i den senaste tekniken.

Övrig information
Du bor med fördel i området runt och Falun och Borlänge. Frågor om tjänsten besvaras av Servicechef Mikael Manderbacka på 070-881 42 02.

Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 2019-03-31. Urval kan komma att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 mars
Ort
Falun
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör