Konfidentiell · Publicerad 23 sept 2019

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain-verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi söker en inköpare för ett 6 månaders konsultuppdrag till ett tillverkande företag i Östergötland!

Rollen
I rollen som inköpare kommer du att arbeta med sedvanliga inköpsuppgifter och ingå i en grupp med dedikerade inköpare. Till uppdraget ser vi dig som har en flerårig erfarenhet av inköp och upphandling och kan gå in och ta ansvar för ett uppdrag med kort startsträcka. Vi är också intresserade av dig som är i början av din karriär och känner dig redo för att ta en assisterande roll i inköpsorganisationen.

Din bakgrund
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och en högskoleutbildning inom inköp, logistik eller ekonomi. Du är ambitiös och resultatinriktad med god struktur på ditt arbete. Du är affärsmässig med god teknisk förståelse. Som god lagspelare bidrar du aktivt till en kontinuerlig utveckling av processer och metoder inom avdelningen. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. För rätt person kan vi erbjuda givande och intressanta arbetsuppgifter med möjligheter att vidareutvecklas inom företaget.

Ansökan
Hantering av ansökningar sker löpande varför tillsättning kan ske tidigare än sista ansökningsdag. Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/ Sista ansökningsdag är 22 oktober 2019. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070-786 80 99.

Sökord: inköpare purchaser buyer inköpsassistent logistik inköp purchasing
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
22 okt 2019
Ort
Finspång
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp

Inga fler liknande jobb tillgängliga