Poolia · Publicerad 11 juli

Just nu söker vi en Demand Planning Professional till uppdrag hos vår kund i Finspång. För denna tjänst är tidigare erfarenhet högt värderat. Uppdraget förväntas starta i slutet av augusti i år för att pågå till slutet av augusti 2019. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som Demand Planning Professional kommer du vara en det av det team som utför IGT Sales & Operations Planning-processen (S&OP-processen).

Tjänsten innefattar bland annat följande ansvarsområden:
  • Hantera och leverera en del av månadscykeln för försäljning och verksamhetsplanering vid Service
  • Driva interna utvecklingsprojekt och aktiviteter med sikte på att förbättra S&OP-processen
  • Anpassa S&OP-aktiviteter med andra utvecklingsinitiativ
  • Konfigurera, följa upp och rapportera KPI, t.ex. prognosprecision
Vem är du?

Vi söker dig som har:
  • Relevant universitetsexamen, helst inom logistik eller motsvarande kunskaper
  • God förståelse av IGT-underhållskoncept och konsekvenserna i efterfrågan
  • Erfarenhet från logistik
  • Mycket bra kunskaper i Access, Excel, SAP och presentationsteknik
  • Goda kunskap i engelska
För att passa i rollen som Demand Planning Professional tror vi att du är väldigt organiserad, analytisk och strukturerad i ditt arbetssätt. Du trivs även att samarbeta med andra, vad gäller både interna och externa parter.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 juli
Ort
Finspång
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Rekryteringen hanteras av
Poolia