Poolia · Publicerad 5 apr 2019

Till vår väletablerade och globala kund i Finspång söker vi just nu en Projektledare för service av deras ångturbiner runt om i världen! Uppdraget förväntas starta i april för att pågå till sista augusti. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen kommer du vara Projektledare för servicen av företagets ångturbiner runt om i världen. Du kommer ha kommersiellt och ekonomiskt ansvar för projekt på ångturbiner som är tillverkade i Finspång samt turbiner tillverkade i Tyskland på den svenska marknaden. Inom kontoret hanterar alla Product Lines inom ångturbin, dvs. stora och små revisioner, långa kontraktskunder, moderniseringar och uppgraderingar samt plötsliga incidenter. Förutom samarbete med övriga projektledare på avdelningen kommer du även ha tätt samarbete med företagets representanter och kunder samt övriga avdelningar som stödjer delprojektledare för respektive arbete. Tjänsten är mycket varierande och en god utmaning för den som gillar omväxlande arbetsuppgifter och högt tempo samt långsiktig planering varvat med akuta insatser.

Vem är du?

Till rollen som Projektledare söker vi dig med relevant utbildning och tidigare erfarenhet inom projektledning. Du besitter mycket goda kunskaper i svenska och engelska, vad gäller både tal och skrift. Kunskap i SAP är meriterande. Som person är du drivande och besitter goda ledaregenskaper. Vidare har du kunskap om kommersiella avtal samt god förmåga att planera och kommunicera med både interna och externa aktörer.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 apr 2019
Ort
Finspång
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga