Poolia · Publicerad 10 dec

Till kund i Finspång söker vi just nu en Leveranskoordinator med logistikansvar för intressant konsultuppdrag! Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå till sista oktober 2019. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Leveranskoordinator kommer du tillhöra en avdelning som har som huvudfokus att leverera allt material till modifieringar, uppgraderingar samt stora reparationer för företagets kunder över hela världen. Arbetet är omväxlande då du både kommer arbeta med långsiktigt planerade jobb som modifieringar och uppgraderingar samt snabba jobb med exempelvis stora reparationer. Dina samarbetspartners blir många, både internt och externt. Som Leveranskoordinator är du en viktig del av ett projektteam där du har en rapporterande, planerande och sammanhållande roll för leverans av delar och reparationer. Primärt fokus för kontoret är affärsmässighet, flexibilitet, planering, lösningsorientering och snabbhet.

Dina arbetsuppgifter kan bland annat vara:
  • Delprojektledare med ansvar för materialförsörjning
  • Agera delprojektledare mot serviceverkstaden vid verkstadsarbeten
  • Ansvar för uppföljning och rapportering till projektledare
  • Ansvarar för löpande dialog med lokalbolag och kund för att säkerställa hög leveranssäkerhet, inom givet ansvarsområde
  • Ansvar för leverans-kickoff och koordinering med inköp, verkstad, förråd, packning och spedition
  • Hantering av uthyrningsmaskiner, beställa kundanpassning, leverera, returnera samt återställande av dessa
  • Jobba med ständiga förbättringar.
Vem är du?

Till rollen som Leveranskoordinator krävs goda kunskaper i SAP. Vi söker dig med logistikerfarenhet och med viss teknisk kunskap. Utmärkande för rollen är om du har god planeringsförmåga, är strategisk och är van att hantera många frågor samtidigt. Vidare tror vi att du är ansvarstagande, lösningsfokuserad och strukturerad i sitt arbete. Erfarenhet av att arbeta med flera olika kundrelationer samt interna processer är att föredra.

Förmåner

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga