Poolia · Publicerad 11 feb

Till välkänd och spännande kund i Finspång söker vi just nu en Quality Coordinator för längre konsultuppdrag! Uppdraget förväntas starta i februari för att pågå under ett år. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Quality Coordinator kommer du tillhöra en avdelning med cirka 30 dedikerade och innovativa medarbetare som arbetar i olika roller med teknisk information för gasturbiner. De skapar, hanterar och levererar en mängd olika tekniska informationsprodukter till både interna och externa kunder. Vidare arbetar de för att ständigt förbättra produkter och att företaget arbetar mer effektivt för att leverera kundnöjdhet.

Arbetsuppgifter

Som Quality Coordinator kommer din huvuduppgift vara att arbeta med kvalitetsstyrningsplanen, SAP-strukturerna och spårningsbarhets-undersökningarna. Du kommer också att få utbildas i att skapa och arbeta med informationsprodukter och andra uppgifter och uppdrag inom kompetensområdet. Vidare kommer du att:
  • Arbeta med våra informationsprodukter till kunder
  • Skapa och arbeta med strukturer i SAP för materialspårbarhet
  • Hjälpa till med kundinspektioner genom att beskriva spårbarhet för paketmontering, kvalitetsstyrningsplanen och dokumentationen
  • Skapa utrustningskonstruktioner i SAP
  • Undersöka och korrigera avvikelser som identifieras när man skapar strukturer och byter material
  • Bidra till projekt som syftar till förbättrad kvalitet och effektivitet.
Vem är du?

Till rollen som Quality Coordinator söker vi dig med:
  • Goda kunskaper i SAP och MS Office
  • CMS- och PLM-erfarenhet är meriterande
Som person är du en lagspelare med ambition och en positiv tankegång. Du är driven och noggrann med en bra känsla för struktur. Vidare är du social, kommunikativ och serviceinriktad med intresse av att delta och få ny kunskap.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 feb
Ort
Finspång
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator

Inga fler liknande jobb tillgängliga