Fresh AB · Publicerad 21 okt

Volution Group Nordic (VGN) består i dagsläget av tre bolag, Fresh AB, Pax AB och Welair AB. Vår marknad består av Sverige, Norge, Danmark och Finland samt export utanför Norden. Volutionkoncernen är verksam i Europa med huvudkontor i UK och består i dagsläget av tolv företag i ventilationsbranschen. Vi förväntas växa ännu mer framöver.

Företaget är i ett spännande expansionsskede och du blir navet i vår inhouse-produktion av marknads- och butikskommunikation för våra, nu tre, varumärken.

Arbetsuppgifter
Som marknadskoordinator blir du den produktionsstarka klippa som driver den grafiska produktionen framåt i samarbete med övriga medarbetare inom marknadsgruppen VGN Marketing. Du blir delaktig i framtagning av butikskoncept och mässmontrar som är en viktig del i vår kommunikation.

Dina ansvars- och arbetsområden blir bland annat:
  • Framtagning/produktion av marknadsmaterial enligt grafiska profiler
  • Projektleda mässor och kundevents med mässteam
  • Utveckla butiksexponeringar i samarbete med säljkåren och våra två Brand managers
  • Hantera daglig kontakt med försäljningsansvariga inom koncernen (Norden)
  • Koordinera översättningar och korrekturhantering
Kompetens
Vi söker dig som har några års erfarenhet av grafisk formgivning och är bekväm med produktions- och projektledning. Du jobbar i de flesta program inom Creative Suite och Office-paketet. Vi formger det mesta av vårt broschyrmaterial till samtliga marknader och ser gärna att du har vana av att arbeta med språkversioner. Du har ett bra öga för design och layout och förmåga att skapa en helhetsbild utifrån behov och detaljnivå. Har du dessutom erfarenhet av marknadsföring i detaljhandeln och butikskommunikation är det meriterande.

Du är en slipad projektledare med hög energi och en person som får saker att hända. Du är en lagspelare med stark social kompetens. Vi vill också att du är strukturerad, noggrann, gillar ett högt tempo och har sinne för affärer. Vana från att leda och hantera många parallella projekt är nödvändigt.

Du ska ha en högskoleexamen inom relevant område, eller annan likvärdig utbildning eller erfarenhet, och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Personlighet
Som person är du nyfiken på nya trender och tekniker, fokuserad och ansvarstagande. Du tycker om att ta initiativ för att bidra med nya lösningar och gillar att samarbeta i mindre team - samtidigt som du är van att arbeta självständigt. Du är noggrann och har en god känsla för detaljer. För att trivas hos oss bör du vara prestigelös, flexibel och tycka om att jobba i en föränderlig miljö.

VGN Marketing
Befattningen ingår i VGN Marketing som är marknadsavdelningen för Fresh AB, Pax AB, Volution Norge AS, Danmark, Finland, Shanghai Ltd och Welair AB (Volution Holdings Sweden AB). Avdelningen består av marknadschef, marknadskoordinator, teamledare/brand manager, och webmanager - totalt sex personer med dig. Tre i marknadsgruppen är placerade på Fresh i Gemla i Småland, och tre på Pax i Hälleforsnäs - där du är den ena.

Inom VGN Marketing planeras arbetet för alla bolag/affärsområden via kommunikationsplaner i samarbete med försäljningsansvariga. Marknadsgruppen arbetar nära säljkåren, vilket innebär en del resor i Sverige och Norden.

Varaktighet och placering
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Pax AB i Hälleforsnäs.

Ytterligare information
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Kicki Carlsson (Teamledare), 0157-756 08.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och relevanta betyg och intyg som mailas till ulrikad@pax.se senast 2016.10.31. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, då vi önskar få tjänsten tillsatt snarast.

För mer information om företagen se våra webbplatser:
www.fresh.se
www.pax.se
www.welair.se

Vi har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler jobb från Fresh AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga