Konfidentiell · Publicerad 31 mars 2021

OM TJÄNSTEN:
Som beredningstekniker förbereder du implementeringen av nya produkter och produktförändringar, bland annat i form av produktteknisk dokumentation och produktdata relaterad till vår kunds materiallista. Du kommer att lista komponenter, definiera standardtider, utvecklar standardprocesser för utförande och förpackningsinstruktioner. Avdelningen följer World class manufacturing principerna och en stor del av ditt arbete kommer att vara att driva förbättringar och standardisering.

Till arbetsuppgifterna hör också utveckling av arbetsinstruktioner, ansvar över standardtiderna för arbetsmoment i processen samt arbete kring materiallistor och definition av nyttjandegrad av nytt/renoverat material. Vidare kommer du också att jobba med säkerställning kring standardprocesser och att dessa finns vid förpackning av produkter.

huvudsakliga ansvarsområde:
 • Materiallista och definition av utnyttjandegrad av nytt/renoverat material
 • Utveckling av arbetsinstruktioner (Standard Operating Procedure, SOP)
 • Standardtid för arbetsmoment I processen
 • Säkerställer att process och standard finns för förpackning av produkter
VI SÖKER DIG SOM:
Vi tror att du har en högskole- eller civilingenjörsexamen samt har liknande kompetens genom tidigare beredningsliknande arbete. Du behärskar både det svenska och engelska språket, i både tal och skrift. Det är också viktigt att du har en förmåga att samarbete inom och mellan team samt att du har ett stort kundfokus i ditt arbete.

Det är meriterande men inget krav om du har följande:
 • Kunskap/erfarenhet från PDM system (Product Data Management)
 • Bakgrund inom produktutveckling eller som processingenjör
 • Erfarenhet från montering av motorer
 • Förmåga att skapa instruktioner och lära ut på ett pedagogiskt sätt
 • Förmåga att utmana standard och verka för ständiga förbättringar.
Erfarenhet och affärsförståelse för området Remanufacturing är meriterande.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday. För rätt kandidat kan det finns möjlighet att bli direktanställd hos kunden förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående
 • Placering: Flen
 • Rekryteringsansvarig: Mattias Isik
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
22 apr 2021
Ort
Flen
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga