RISE Research Institutes of Sweden AB · Publicerad 15 juni 2021

Vi erbjuder en anställning med ovanligt stor frihet och flexibilitet. Det viktiga för oss är inte när du gör ditt jobb utan att du gör dina timmar med stort engagemang och noggrannhet. I gengäld får du en roll som är lika social som den är teknisk i ett företag med ett uttalat uppdrag att göra världen bättre.

"Vi försöker få en arbetsplats så säker som möjligt". Se filmen om Charlotte Strandlund, Besiktningsingenjör på RISE.

På RISE avdelning Kontroll och kalibrering arbetar vi med rikstäckande besiktning, återkommande kontroll samt kalibrering. Verksamheten är ackrediterad och tjänsterna erbjuds på en konkurrensutsatt marknad där vi är en oberoende, opartisk aktör. Vi besiktar entreprenadmaskiner, lyftanordningar och genomför kontroller av vågar och bränslepumpar. Vi gör fältinspektioner av exempelvis arbetsmiljöer och brandsäkerhet. Verksamheten har ett brett utbud av kalibreringstjänster för mätinstrument. Vi utför även kontroll av ädla metaller.

Om rollen
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är besiktning av entreprenadmaskiner, lyftanordningar, IBC-behållare, med mera på plats hos kund. Du har också ansvar för kontakten med nya och befintliga kunder i det område där du verkar och är vårt ansikte utåt.

På RISE/SMP ser vi till att både nya och gamla maskiner lever upp till gällande säkerhetskrav. Tack vare opartisk provning, besiktning och certifiering av maskiner kan vi göra våra kunder trygga i att all deras utrustning lever upp till de krav som ställs.

Din första tid hos oss innebär en introduktion/utbildning. Under introduktionen får du lära dig allt om vårt uppdrag och arbetssätt. Du får kompetens inom olika regelverk och besiktningsprogram samt följa med en mer erfaren kollega ut på olika uppdrag hos kund.

Tjänsten innebär att du har möjlighet att arbeta flexibla tider. Du reser normalt dagligen med bil, i första hand inom ditt närområde, men resor som innebär övernattning förekommer.

Arbetet utförs som regel under dagtid. Arbetet utförs hos kund och din placering/stationering innebär att du utgår från din bostad. RISE/SMP erbjuder tjänstebil eller förmånsbil. Vi söker besiktningsingenjörer i Gällivare, Kiruna och Luleå.

Vem är du?
För att bli framgångsrik i rollen som besiktningsingenjör är det viktigt att du har ett brett tekniskt kunnande, uppskattar kundkontakt, att du är självständig, driven, noggrann och vänlig, samtidigt som du kan ha en fast hand när det krävs. Det är också bra om du tycker om att vara utomhus även om en del av jobbet är administrativt och sköts hemifrån.

Vidare ser vi att du är/har:
  • Gymnasieingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande.
  • God kunskap inom maskinteknik, el och hydraulik.
  • Tidigare besiktningserfarenhet.
  • God social förmåga.
  • Självständig och strukturerad.
  • Körkort B.
  • Behörigheter för besiktning av entreprenadmaskiner, lyftanordningar, IBC-behållare, med mera är mycket meriterande.
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Frida Häggström, Enhetschef, +46 70 312 64 98. Urval kommer att ske löpande och vi vill att du skickar din ansökan senast den 20 juni 2021.

Våra fackliga representanter är: Linda Ikatti, Unionen, 010-516 51 61 och Lazaros Tsantaridis, SACO, 010-516 62 21.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen då vi lyder under Lagen om offentlig upphandling.

besiktning, ingenjör, kalibrering, maskin, el, hydraulik, maskinprovning, SMP, RISE
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Inom RISE gillar vi olika och vi är övertygade om att mångfald bidrar till en innovativ miljö där vi tillsammans utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Hos oss möts passionerade problemlösare för att lösa några av världens viktigaste, och kanske roligaste, problem. Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men vad vi kan lova dig är ett gäng engagerade kollegor och några riktigt spännande samhällsutmaningar att ta itu med. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt. Välkommen till hela Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från RISE Research Institutes of Sweden AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga