Academic Work · Publicerad 19 mars 2021

Brinner det lite extra i dig när du hör ordet start-up? Boxmeal tycker att det är en självklarhet att människor ska ha mat och dryck lättillgängligt på arbetsplatsen - utan att det behöver kosta skjortan för arbetsgivaren. Nu växer dem och till deras hjälp behöver de en driven person som vill se uppbyggnaden av ett start-up vid sidan av sina studier!

Information om uppdraget

På Boxmeal möts du av ett taggat gäng på tre kollegor som börjar se resultat i företaget. De jobbar efter ett flexibelt, enkelt och prisvärt koncept som består av lokal mat samt ett brett sortiment av dryck, snacks och mellanmål paketerat i moderna och snygga kylar.

Som B2B-säljare på Boxmeal är din arbetsuppgift att sälja utav bara helv*te! ;) Skämt åsido så kommer en vanlig dag innebära att söka upp och kontakta nya företag samt utföra personliga möten. För att få goda förutsättningar att lyckas kommer du att bli upplärd i hur tjänsten funkar och få hjälp med att prospektera nya kunder.

View this post on Instagram A post shared by Boxmeal (@boxmeal.se)

Vi söker dig som

Vi söker dig som är en affärsinriktad person som lockas av att vara med och bygga upp ett företag. Till din fördel har du en prisvärd produkt som anpassas efter kundernas behov - men för att bli framgångsrik i rollen behöver du också ha rätt energi, trygghet och ihärdighet.

Trots att de personliga egenskaperna är viktigast vill vi också att du matchar några formella krav. Närmare bestämt söker vi dig som:
  • Studerar på Universitet, Högskola eller Yrkeshögskola, med minst tre terminer kvar av dina studier
  • Har goda kunskaper i svenska, då det krävs i kommunikation och dokumentation
  • Har B-körkort
Övrig information
  • Start: Mitten av april
  • Lön: Fast timlön enligt kollektivavtal + provision
  • Omfattning: 1-2 dagar i veckan som kan fördelas efter ditt schema
  • Placering: Gävle
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Boxmeals önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Alice Brinkhagen.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Läs mer om Boxmeal på deras Hemsida, Facebook eller Instagram.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Gävle
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga