CGI Sverige AB · Publicerad 1 okt 2019

Beskrivning av tjänsten

Är du en nyfiken, driven, engagerad, målinriktad, social, positiv, lösningsinriktad projektledare?
Vill du utveckla dig själv, våra kunder och CGI?
Delar du vår dröm: "Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans och, som ägare, bidra till att bygga ett företag som vi kan vara stolta över"?
Då är det dig vi letar efter!

Vi växer så att det knakar på vårt kontor i Gävle och nu är vi i behov av att förstärka vårt team. Flera av våra kunder har behov av erfarna projektledare och vi hoppas du är intresserad av att växa tillsammans med oss och bli en del av vår konsultverksamhet som stöttar och hjälper våra kunder. Vi har kunder inom både privat och offentlig sektor och har många spännande projekt på gång. Utvecklingen i IT-världen är nu i en spännande och intensiv fas. Digitaliseringens möjligheter driver fram nya affärsmodeller och förändringar i företagens verksamheter. Dessa förändringar sker givetvis inte av sig själva och det är här du kommer in.

Hos oss arbetar du i intressanta uppdrag med kund. För oss är personlig utveckling prioriterad och inom ett ledande internationellt företag som vårt finns det rum att växa. Du har även goda möjligheter att själv styra din karriär dit du vill och för den ambitiöse blir det svårt att hitta en mer passande företagskultur än vår. Via varierande uppdrag får du även möjligheten att bredda din kompetens och bli ännu skarpare i din roll.

Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp och att ha balans i livet är en självklarhet.

Dina framtida arbetsuppgifter

Då kunderna är ett flertal och uppdragens karaktär och art varierar, arbetar våra projektledare med allt från workshops och förstudier till omfattande flerårsprojekt, vi matchar din kompetens till passande uppdrag på bästa sätt. Vi arbetar givetvis även tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden

Kvalifikationer för att bli framgångsrik i denna roll

Vem är du?
Du har erfarenhet av projektledning.
Vi uppskattar mångfald och olikheter men önskar att dina grundvärderingar stämmer överens med våra. För oss är det viktigt att alla behandlas med respekt, att det finns ett intresse av att förstå, utveckla kundens verksamhet och en vilja att leverera kvalitet. Vi tycker också att det är viktigt att ha en förmåga att ta till sig nya arbetssätt och rutiner och att alltid ha en öppen och ärlig dialog. Du uppskattar konsultrollen och variationen i konsultyrket. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt.

Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss, så berättar vi mer!

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum: 2019-10-31.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA

Åsa Stenälv, asa.stenalv@cgi.com, 026-54 61 59 eller
Jan-Erik Lundberg, jan-erik.lundberg@cgi.com, 026-66 59 69

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Projektledare, Gävle

Position Description

Your future duties and responsibilities

Required qualifications to be successful in this role

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change-supporting our clients' digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
29 nov 2019
Ort
Gävle
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga