Danske Bank · Publicerad 18 okt

Personal Banking, GävleRekryterings-ID:16976

Vill du ha eget ansvar och drivs du av att jobba med kunder? Vill du vara med och ta Årets Bank till nästa nivå? Nu söker vi en privatrådgivare till vårt rådgivningscenter i Gävle.

Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö där du omges av ambitiösa, kompetenta och trevliga kollegor med ett gemensamt mål, att skapa värde för kunden. Arbetsplatsen kännetecknas av stort ansvarstagande samt en vilja att göra skillnad. Vi präglas av en snabb förändringstakt – precis som bankmarknaden – och utmanar traditionellt arbets- och förhållningssätt.

Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter en medarbetare som brinner för utveckling, både av sig själva och av våra affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet att med ett slagkraftigt erbjudande möta både nya och befintliga kunder inom banken. Våra inspirerande ledare ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och vi erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Professionell och högklassig privatrådgivning
I rollen som privatrådgivare är ditt uppdrag att ge kvalificerad helhetsrådgivning till våra kunder. Du skapar värde för både nya och befintliga kunder genom att agera proaktivt och föreslå relevanta och individuella lösningar utifrån den unika kundens behov. Din framgång som rådgivare bygger på att du har en förmåga att göra din kunskap tillgänglig och relevant för kunden.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen har du tydligt kundfokus, är ambitiös, affärsorienterad och självständig. Du stimuleras av att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö. Dina främsta drivkrafter är att arbeta med nya kunder och att utveckla befintliga kunders affärer, med hög kvalitet och kundnöjdhet som mål. Vi ser att du är en självgående person som tar ett stort eget ansvar för ditt arbete och att du drivs av att möta kunder och samarbeta med kollegor. Du har dokumenterad erfarenhet av kvalificerad rådgivning till privatpersoner, Swedseclicens samt en relevant ekonomutbildning eller motsvarande.

Är du intresserad?
Urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria Fors, Chef Rådgivningscenter, +4673 866 4780.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2017-10-24.

Danske Bank är en stark nordisk fullservicebank med ett internationellt nätverk. Vår vision är att bli erkänd som den mest pålitliga finansiella partnern. Danske Bank har sitt huvudkontor i Köpenhamn och har 18 000 anställda i 16 länder.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med på vår resa mot att bli den mest tillförlitliga finansiella partnern. Vår ambition är att skapa värde för våra kunder, såväl privatkunder som företag och institutioner. Danske Bank växer snabbt i Sverige, där vi är en utmanare på bankmarknaden, och vi vill därför anställa de mest ambitiösa personerna som vill vara med och bidra till vår drivna och inkluderande kultur. Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har 18 000 anställda i 16 lände, varav 1 500 i Sverige.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga