Halfen · Publicerad 31 juli 2020

ROLLEN
Vi söker nu en driven och kundorienterad Teknisk Säljare till HALFEN gärna med placering i Uppsala, Gävle, Västerås eller motsvarande. Kunderna återfinns främst inom prefab, mark och anläggning samt infrastruktur både inom den privata som offentliga sektorn. Försäljningen sker främst direkt mot ovan kundsegment, men du kommer även att sälja via återförsäljare. Viktiga uppgifter i rollen är att lyssna in kundernas behov, stödja, lösa problem och utveckla både återförsäljare och direkta kunder. Distriktet som du ansvarar för sträcker sig från Västerås-Uppsala- Gävle och uppåt och beroende på vart du bor utgår du från hemmakontor och rapporterar till försäljningschef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Driva och utveckla affärsområden med fokus på kund, tillväxt och lönsamhet
  • Ansvara för hela försäljningsprocessen från första kontakt till leverans och uppföljning
  • Vara en viktig intern resurs för utveckling av bolagets marknadsposition på den svenska marknaden
  • Nära samarbete med HALFENS tekniska specialister i sambesök och i leveransen
Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har en bakgrund inom ovan kundsegment med erfarenhet av försäljning eller arbetsledning. Som person är du målfokuserad med ett sinne för affärer och har ett starkt intresse av försäljning samt viljan av att prestera det lilla extra i varje affärsrelation. Du är en mycket engagerad och driven person med ett gediget intresse av att utveckla dig själv och dina kunder. Du är affärsmässig i ditt sätt att tänka och agera och har enkelt för att bygga upp ett nätverk och långsiktiga relationer. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har god vana av att arbeta i CRM och allmänna IT-kunskaper.

Vi erbjuder
HALFEN är marknadsledande inom sitt segment och vi erbjuder en varierande roll i en flexibel organisation med korta beslutsvägar och möjlighet att utveckla både din egna roll och bolagets affärsområden. Som nyanställd hos HALFEN får du en grundlig introduktion med båda teoretiska och praktiska moment på kontoret och ute på fältet. HALFEN ingår i CRH gruppen som är världens största koncern inom byggmaterial och för rätt person finns det goda möjligheter för utveckling både i sin roll på den nordiska bolaget och utomlands inom koncernen.

Ansökan
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se Vi ser över sökanden löpande så vänta ej med din ansökan.

Välkommen till Halfen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
HALFEN är ett av de ledande internationella företagen inom fixeringsteknik för byggindustrin och ingår i CRH gruppen. Vi erbjuder våra kunder över 20 000 produkter och tillhandahåller tekniska lösningar för applikationer inom bygg- och industriprojekt. Arkitekter och ingenjörer utnyttjar våra produkter och vår tekniska programvara i sina projekt. Byggföretag, elementfabriker och distributörer/återförsäljare använder vårt breda produktsortiment i husbyggnation och alla typer av anläggningsprojekt. Våra varumärken HALFEN, PLAKA och ANCON är alla internationellt erkända. I Sverige är vi 17 anställda och har en omsättning på 156 miljoner SEK. Läs gärna mer på www.halfen.com/se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 aug 2020
Ort
Gävle
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga