NCC · Publicerad 13 feb

NCC utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten och markarbeten. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Nu söker Region Infra arbetsledare till mark-, väg- och anläggningsprojekt i Gävleborg!

Det här förväntar vi oss av dig
I rollen som arbetsledare får du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetet hos oss innebär olika projekt inom mark, väg och anläggning där du i samarbete med platschefen planerar och leder projektet framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och följer upp att vi håller vad vi lovar. Som arbetsledare planerar, styr och följer du upp produktionens dagliga aktiviteter. Du beställer material och styr resurseffektivt, bland annat genom att samordna yrkesarbetarnas och underentreprenörernas arbeten. Vi på NCC har bra verktyg och arbetssätt som stödjer dig i arbetsledarrollen och du fungerar även som en viktig förebild i säkerhetsarbetet. I rollen får du möjlighet till en stor variation av projekt, små som stora med varierad teknisk komplexitet.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker dig som har arbetat i minst 3 år som arbetsledare och/eller har relevant utbildning inom bygg och anläggningsteknik på yrkes- eller högskola alternativt universitet. Du har erfarenhet inom mark, väg och/eller anläggning. Vi söker dig som är positiv, ansvarsfull och ordningsam och som brinner för arbetet ute i produktionen. Du är engagerad i ditt jobb och tar gärna på dig ansvar och förstår vikten av ett bra samarbete med alla inblandade; yrkesarbetare, underentreprenörer, kunder, övriga kollegor samt chefer. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på våra projekt i Gävleborg. Provanställning kan komma att tillämpas. B-körkort är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna HR Partner Maria Håkansson tel: 070-341 58 26. Registrera din ansökan och CV nedan, senast 2019-03-31.
+ Läs mer om jobbet