Oddwork · Publicerad 14 feb 2020

If försäkrar det som är värdefullt i livet: människor, djur, hem och mycket mer. Tack vare 6 800 kompetenta medarbetare är våra 3,6 miljoner kunder i Norden och Baltikum rätt försäkrade och kan känna sig trygga med att de får den hjälp de behöver - om något skulle hända. Försäkringsbranschen utvecklas snabbt genom digitalisering och nya förväntningar från kunderna. If strävar hela tiden efter att vara försäkringsbolaget som ligger i framkant, driver utvecklingen och är ett företag där möjligheterna är stora.

Vi söker dig..
... Som är genuint nyfiken på människor och beskrivs av vänner som driven och ambitiös. Du trivs i att jobba som ett team och tar ansvar för din och ditt teams prestationer och utveckling. Du har ett positivt, ambitiöst och ansvarstagande förhållningssätt. Vidare bidrar du till att bygga en attraktiv och stolt kultur på arbetsplatsen - en kultur som präglas av prestationsvilja, arbetsglädje och en stark kundorientering.

Vi erbjuder dig...
Moderna och fräscha lokaler som utstrålar att vi är ett försäkringsbolag som andas nyskapande. I våra lokaler finns avskilda ytor för avkoppling och stort kök med kaffemaskiner där du och dina kollegor möts över en rykande kopp kaffe. Bubbelvatten till den som vill hoppa koffeinet samt frukt i olika varianter. Ett av de högre friskvårdsbidragen, rabatterade försäkringar, privat sjukvårdsförsäkring.
Och sist men inte minst - Underbara kollegor!

Som försäkringsrådgivare på If Skadeförsäkring...
...får du möjlighet att hjälpa människor att bli trygga i sin vardag genom att erbjuda och sälja rätt försäkringar. Du jobbar med alla Ifs privata produkter så som bilförsäkring och personförsäkring. Ditt uppdrag är att ringa ut och boka upp befintliga och till viss del nya kunder för att sedan följa upp med en försäkringsgenomgång. Genom att ställa rätt behovsfrågor skräddarsyr du och erbjuder rätt försäkringslösning för varje enskild kund.

För att lyckas i rollen kommer du få en gedigen introduktion med en utbildning om 4 veckor samt löpande coachning från en dedikerad ledare.
Som försäkringsrådgivare hjälper du dina medmänniskor till en tryggare framtid.

Vårt erbjudande:
  • Heltidstjänst som försäkringsrådgivare
  • Tjänsten inleder med fyra veckors utbildning till certifierad försäkringsrådgivare
  • Attraktivt provisionssystem med en branschanpassad garantilön som trygghet
  • Arbetstider: måndag - torsdag 11 - 19 samt fredag 10 - 14
  • Fina kontorslokaler i centrala Gävle
Ansökan
Tjänsten startar den 6 april 2020.
Vid frågor kring tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Mattias Osseén i Gävle på telefon 070- 5571080 eller mail Mattias.osseen@if.se.
Sista ansökningsdag är den 22 mars 2020 men vi går igenom ansökningar löpande.

ANSÖK HÄR: https://if.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/Careers/job/Gvle/Frskringsrdgivare-med-fokus-p-rdgivande-frsljning-till-Sales-Center-Gvle_JobReqID3073

Övrigt:
Denna roll omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Slutkandidater kommer därför genomgå en bakgrundskontroll innan en anställning kan bli aktuell. Utöver referenstagning kan kontroll av kandidater även komma att göras via internet och sociala medier.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 mars 2020
Ort
Gävle
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Innesäljare
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga