Poolia Engineering · Publicerad 22 nov

Just nu söker vi en projektledare för ett spännande och längre konsultuppdrag till Forsmarks kraftgrupp. Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet och för rätt person kan det eventuellt finnas utvecklingsmöjligheter inom företaget. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

För denna tjänst blir du anställd som en av Poolias uppskattade konsulter och kommer att ha din arbetsplats i Forsmark. Vi ser fram emot att läsa din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Rollen innebär att tillsammans med övriga medarbetare arbeta på underhållsavdelningen med fokus mot de mekaniska delarna. Du kommer ha aktivitetsansvar och driva olika underhållsprojekt. Vidare kommer du bland annat:
  • arbeta med planering och uppföljning
  • ha möten med de olika avdelningarna inom teknik och underhåll
  • skapa struktur i befintliga utvecklingsplaner
  • självständigt ta del av rapporter och utredningar
  • ha rollen som teknikansvarig och utredare inom dina kompetensområden
  • leda och entusiasmera en projektgrupp.
Som projektledare ansvarar du för både små och stora uppdrag och du har en arbetsledande funktion där du har kvalitets- och ekonomiansvar samt ser till att tidsplaner för dina projekt följs.

Vem är du?

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning eller motsvarande inom ämnesområdet teknik, mekanik eller underhåll. Du har ett stort teknikintresse och en stark vilja att utveckla processer och rutiner. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och är van att använda datoriserade hjälpmedel såsom underhållssystem, Excel och andra Microsoftprodukter.

Som person är du strukturerad, kommunikativ och handlingskraftig. Vidare är du organiserad och skapar förtroende och engagemang. Meriterande är om du tidigare har arbetat som projektledare.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga