Poolia · Publicerad 8 nov 2019

Poolia söker nu en driven och självgående ekonom för ett kortare konsultuppdrag till vår kund i Hofors. Tjänsten beräknas starta omgående och pågå i 2-3 månader, med möjligheter till förlängning. Under denna tid kommer du att vara anställd som en av våra uppskattade konsulter och ges möjligheten att bygga på din CV ytterligare. Urval och intervjuer sker löpande, så sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
  • uppföljning av verksamheten, budget och analysarbete
  • arbete i förekommande ekonomisystem, t.ex. Agresso eller dylikt
  • redovisning och bokföring i samtliga processer (kundreskontra, leverantörsreskontra, huvudbokföring)
  • avstämningar och kontroller
  • arbeta med årsbokslut och periodavslut
Vem är du?

I rollen som ekonom ser vi att du har högskoleexamen inom ekonomi eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har kunskaper inom redovisning och har arbetat med liknande uppgifter innan. Vi ser även att du har erfarenhet av kommunal verksamhet. Du har goda kunskaper i MS Office, särskilt Excel. Vidare ser vi att du har god systemvana och har lätt för att sätta dig in i nya system.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
17 nov 2019
Ort
Gävle
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga