Sternhammar AB · Publicerad 3 maj

Vill du jobba som Account Manager/Distriktssäljare i ett snabbt växande företag? Trivs du i högt tempo och drivs av att utveckla affärer? Då kan detta vara något för dig!

Om tjänsten
Som Account Manager/Distriktssäljare på Sternhammar driver du ett eget säljdistrikt med resultat- och budgetansvar. Du kommer att ingå i ett säljteam och ansvara för utveckling av befintliga kunder samt nykundsbearbetning inom ett distrikt som sträcker sig från Sundsvall i norr till Stockholm i söder. Du är ensam ansvarig för försäljningen där du styr och leder säljprocessen från prospektering till försäljning, avslut och uppföljning. I arbetsuppgifterna ingår att självständigt identifiera kunder, säljplanera, genomföra säljmöten enskilt och tillsammans med kollegor, ta fram offerter, genomföra uppföljning samt vidareutveckling av kund och affär. Arbetet innebär stora möjligheter att påverka ditt resultat. Rollen som Account Manager/Distriktssäljare innebär även att du kommer att resa en del.

Som en del av Axel Johnson International finns goda karriärmöjligheter. Företaget investerar mycket i sina medarbetares kompetensutveckling och genom koncernen får man tillgång till ett internationellt nätverk av kollegor att utbyta idéer med. Rätt medarbetare har goda chanser att gå vidare och växa i vår organisation. De senaste åren har Sternhammar växt mycket kraftigt och ambitionen är att fortsätta lyfta företaget till nya nivåer och vi söker därför kollegor med driv och energi som vill vara med på resan.

Du som söker
Som person är du målmedveten, affärsmässig och drivs av att skapa och utveckla nya affärer. Vi söker dig som tycker om att arbeta i ett högt tempo och att självständigt organisera ditt arbete för att nå målen. Du är en individ som naturligt agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Vi tror att du har arbetat några år med försäljning och har god erfarenhet av förhandling och affärsutveckling. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och har lätt för att samarbeta med kollegor. Du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Vi erbjuder
  • Ett stimulerande arbete med stor möjlighet att påverka din egen vardag.
  • En viktig roll för företagets fortsatta tillväxt
  • Tillsvidare anställning
  • Fast + Rörlig lön
  • Tjänstebil
Placeringsort
Vi tror att du bor i norra Stockholm, Uppsala eller Gävle. Det skulle ge en bra utgångspunkt för det aktuella distriktet.

Välkommen med din ansökan, komplett med CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart rätt person har ansökt. För frågor om tjänsten kontakta Hans Svensson, 072-450 68 15.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sternhammar grundades 1938 och är idag en framåtskridande importör och tillverkare av fordonsrelaterade tillbehör och verkstadsförnödenheter. Vi tillhandahåller ett mycket brett sortiment av högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser till våra kunder inom segmenten grossister, distributörer, återförsäljare, verkstadskedjor, påbyggare samt OEM-kunder. Med säte i Örebro har Sternhammars verksamhet sin huvudsakliga tyngd i
Skandinavien men vi exporterar även till stora delar av norra Europa. Sedan 2017 är Sternhammar en del av Axel Johnson International, affärsområde Transport Solution.
+ Läs mer om företaget