Trafikverket · Publicerad 24 sept 2020

Arbetsuppgifter
Vi söker en Kvalitets- och riskspecialist med placering i Gävle. I dina arbetsuppgifter ingår att stödja investeringsprojekten i deras kvalitetsarbete och projektriskhantering genom hela investeringsprocessen från projektplanering till genomförande och uppföljning. Du har kontinuerlig kontakt med ledningen på distriktet och anpassar stödet utifrån beslutade arbetssätt och verksamhetens behov. Du ingår även i det strategiska arbetet med ständiga förbättringar av processer och arbetssätt och återför erfarenheter till verksamheten. Du deltar i arbetet med kontroller och analyser av utfall och leveranser i syfte att utveckla verksamheten så att vi på ett effektivt sätt kan levererar vägar och järnvägar som uppfyller kraven på god säkerhet, framkomlighet, miljö och ekonomi.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • talar och skriver svenska obehindrat.
  • har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) inom kvalitet och riskhantering. Alt. har du annan relevant utbildning och erfarenhet som vi sammantaget bedömer motsvarar utbildningskravet.
  • har erfarenhet av kvalificerat arbete inom området kvalitet och/eller riskhantering i en större organisation.
Det är meriterande om du
  • har god kunskap om standarder såsom ISO 9001 och ISO 31000.
Som person
  • är du nyfiken, engagerad och drivande. Vi ser att du kan samarbeta och kommunicera med både interna och externa kontakter samt att du kan nå resultat genom självständigt arbete.
Placeringsort: Gävle

I denna rekrytering kan urvalstest och arbetsprov komma att appliceras.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-10-05

Upplysningar

Rekryterande chef Magnus Reinius
0101232469

SACO Lennart Askling
0101231508

ST Airi Larsson
0101236243

SEKO Per-Arne Utbult
0101232824
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
5 okt 2020
Ort
Gävle
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga