Trienniumgruppen · Publicerad 12 jan

Trienniumgruppen expanderar och söker nu en Ekonomichef!

2017 beräknas gruppen omsätta idag drygt 120 mkr och ha ungefär 120 anställda. Bolagen i gruppen är verksamma på ett flertal orter i landet, från Örnsköldsvik i norr till Malmö i söder. Vårt huvudkontor finns i Gävle.

Gruppen ska nu skapa en gemensam ekonomi- och redovisningsfunktion. Därför söker vi nu en ekonomichef. Vår avsikt är att vår ekonomichef ska vara med i att organisera den nya funktionen samt genomföra förändringsarbetet.

Skicka ansökan till carl.wiktorsson@triennium.se

Arbetsuppgifter
  • Ansvarig för koncernens, moderbolagets och dotterbolagens redovisning och rapportering såväl extern som intern,
  • Personalansvarig för ekonomifunktionens personal,
  • Ekonomichefen rapporterar direkt till VD för koncernen,
  • Operativ i det dagliga arbetet inom ekonomifunktionen
  • Systemansvarig för koncernens ekonomisystem.
Utbildning/erfarenhet
Vi söker dig som har högskoleexamen i ekonomi, inriktning redovisning. Du ska ha god kunskap om och erfarenhet av koncernredovisning och framtagning av årsbokslut.

Du har tidigare haft personalansvar och har erfarenhet av förändringsarbete.

Personliga egenskaper
I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna. Du måste vara social, självgående, tycka om att ta ansvar och har förmåga att fatta beslut samt genomföra dem. Du ska vara flexibel och vara beredd att även arbeta med det dagliga arbetet.

Vi erbjuder dig anställning i ett prestigelöst och modernt företag med bra företagskultur och goda värderingar. Naturligtvis har vi kollektivavtal. Vi tror att mångfald i ett företag berikar verksamheten.

Din ansökan vill vi att du skickar till vår VD Carl Wiktorsson, carl.wiktorsson@triennium.se. Urval kommer att ske löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Trienniumgruppen består idag av moderbolaget Triennium Fastighetsentreprenad AB och de fem dotterbolagen; FastighetsCompetens, Adriana Fastighetsservice, JM Städservice, Green Clean samt Svensk Stenteknik. Samtliga bolag i gruppen arbetar inom fastighetsrelaterade tjänster.

”Vi sätter alltid våra kunder i centrum. Våra kunder ska känna sig mer än nöjda och därför gör vi alltid lite mer än vad som förväntas av oss. Vi gör allt inom fastigheter, allt från städning till ombyggnationer”
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Trienniumgruppen tillgängliga