ESBE · Publicerad 24 juni 2020

Automationstekniker

Brinner du för Automation och tillverkning och vill vara med i vårt team som driver förbättringsarbetet inom vår produktion? ESBE är en av Europas ledande innovationsföretag inom värme och kyla, och nu söker vi dig som vill vara med att bidra till att utveckla våra tillverkningsprocesser.

Vi söker dig som drivs av att jobba med utmaningar och förbättringar inom automation, vilket innebär att du hos oss kommer att jobba med utformning av produktionsflöden, automatisering och metodanalyser. Du ska trivas med stort eget ansvar och gilla att driva stora och små projekt. Det är viktigt att du brinner för att testa ny teknik och att utveckla människor omkring dig. Här blir du del av ett gott gäng på 12 personer, som rapporterar till produktionsteknisk chef. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:
  • Driva automatiseringsarbetet inom produktionen
  • PLC och Robotprogrammering
  • Stödja och driva förbättringar och omställningar i produktionsprocessen
  • Omvärldsbevakning av teknisk utveckling inom framförallt automatiseringsområdet
  • Bidra till att utveckla en hållbar och effektiv produktion
  • Maskinprojektering
  • Driftsättning/Testning
  • Projektledning/projektarbete
Vi söker dig som har en god erfarenhet från tillverkning, i synnerhet inom automation och robotprogrammering. Du bör ha kompetens motsvarande högskola inom maskinteknik, eller motsvarande kunskaper. Vi ser det också som viktigt att du har vana av projektledning.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och för att lyckas i uppgiften bör du ha ett stort engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt tillsammans med övriga organisationen. Det är också viktigt med ett strukturerat arbetssätt och öppet sinne, och du behöver ha lätt för att kommunicera och kunna överföra information på ett enkelt och lättförståeligt sätt. Du har lätt för att ta egna initiativ och är lite av en problemlösare och förändringsagent.

Hos oss får du möjligheten att utvecklas i en stabil verksamhet som präglas av en efterfrågan som är relativt oberoende av konjunkturen. Vi har resurserna att arbeta strategiskt och långsiktigt med våra projekt och alla anställda omfattas av ett årligt vinstutdelningssystem. Som medarbetare på ESBE får du jobba i en dynamisk och internationellt präglad verksamhet med ett humanistiskt arbetsgivarperspektiv - och med Reftele som centrum.

I denna rekryteringar samarbetar ESBE AB med Codeq. Information om tjänsten lämnas av Magnus Ryberg, 070-271 69 77.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidareanställning

Tillträde: Snarast efter överenskommelse.

Arbetstider: Dagtid, flextid.

Placeringsort: Reftele

Välkommen med din ansökan senast 9:e augusti.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
ESBE står för komfort, säkerhet och energibesparing och tillhandahåller produkter för reglering av värme och kyla i fastigheter. Med starkt fokus på innovation och utveckling har vi befäst vår position på marknaden och står redo att leverera de energieffektiva lösningar som krävs ur ett framtida hållbarhets- och resurshållningsperspektiv. Huvudkontor med utveckling och fabrik ligger i Reftele och försäljning sker över hela världen, dock främst inom Europa. Vi har egna dotterbolag i Tyskland, Frankrike, Italien och Polen. Efterlevnaden av våra värdegrunder ledarskap, långsiktighet och omtanke har bl a bidragit till Deloittes utnämning av ESBE som ett av Sveriges "Best Managed Companies" år 2020Läs mer om oss på www.esbe.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 aug 2020
Ort
Gislaved
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Tillverkning

Inga fler liknande jobb tillgängliga