Hestra Truck & Maskin AB · Publicerad 27 aug 2019

Om oss
K-Bemanning AB är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän.
Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo.

Om företaget
Sedan starten 1996 har Hestra Truck varit en komplett leverantör inom materialhantering för industrin. Under 2006 förvärvades Dragi Maskin AB som tidigare var en leverantör till Hestra truck. Vi jobbar rikstäckande sedan många år tillbaka då vi är agenter för flertalet varumärken och truckprogram, Vi jobbar nära våra kunder och erbjuder väldigt hög servicegrad, lokalt och på plats hos våra kunder. För närvarande är vi 14 anställda.
Under året har vi gått in som delägare i Håkanssons Truck i Malmö.
Vårt mål är att tillmötesgå kundernas krav på rätt produkter och service. Vår erfarenhet och kunskap gör att vi alltid kan plocka fram det bästa alternativet för er verksamhet. Vårt stora produktutbud gör oss till en bred leverantör inom området.

Dina arbetsuppgifter
  • löpande bokföring
  • löner
  • fakturering
  • prissättning av arbetsorder
  • administrativa sysslor i allmänhet
Din profil
Vi letar efter dig som har erfarenhet från löpande bokföring och arbetat med löner. Har du kunskaper inom Visma är det en merit. Vi ser gärna att du har erfarenheter från ett mindre företag eftersom det är viktigt att du arbetat med många olika administrativa uppgifter.

För den kandidat som går långt i processen väntar tester på förmågor och egenskaper som utförs av K-Bemanning AB. Dina personliga förmågor och egenskaper kommer vara viktiga för oss när vi anställer med anledning av pensionsavgång.

Sista ansökningsdag 2019-09-29

Kontaktperson:
Victor Alnäs
victor@k-bemanning.se
076-808 61 91

Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
29 sept 2019
Ort
Gislaved
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Kontakt
Mejla Victor Alnäs

Inga fler jobb från Hestra Truck & Maskin AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga