Nexer Recruit · Publicerad 22 nov 2021

Trioworld är i en spännande digitaliseringsresa där vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med ledarskap och förändringsledning i en spännande mix. Vill du vara med i utvecklingen och driva på den tekniska resa som Trioworld står inför? Vi ser framemot din ansökan.

Din vardag

Vi har en tydlig tillväxtagenda för de kommande åren och i rollen som IT-chef ansvarar du för att de IT-lösningar som finns är säkra och kostnadseffektiva, samtidigt som de stöttar verksamheten och affären på bästa sätt. Du är med i strategiska utvecklingsprojekt som vi bedriver och som skall implementeras i vår IT-miljö, och till din hjälp har du idag tre medarbetare som du också har ett personalansvar för. Genom ett proaktivt ledarskap ansvarar du för att koordinera verksamhet och IT till integrerade lösningar och att kontinuerligt utveckla dessa. Du arbetar nära ledningen liksom resten av verksamheten och rapporterar till CFO.

Andra ansvarsområden och arbetsuppgifter;
  • Drift och utveckling av divisionens Microsoft baserade plattform samt affärssystem (Movex) och sidosystem.
  • Ansvar för telefoniplattformen och drift och utveckling av divisionens data och telefoninät
  • Att delta i och vara drivande i arbetet med integration av nya bolag
  • Ansvar för rutiner och processer
Din Profil

Vi söker dig som har en lång och flera års erfarenhet inom IT. Eftersom vi är i en expansiv utvecklingsfas hoppas vi att du är den som vill vara med och bidra med initiativ och erfarenhet som du samlat på dig under din karriär. Vidare har du en god inblick och förståelse för hur helintegrerade affärssystem fungerar, du förstår affären och har lätt att sätta dig in i verksamhetens processer.

Vi vädersätter dina kunskaper i IT relaterade säkerhetsfrågor samt din goda kunskap gällande IT kommunikation/ telefoni och Office365. Du är lyhörd, tydlig och trygg i ditt ledarskap och har god kommunikativ förmåga. Vi värdesätter också din nyfikenhet, goda samarbetsförmåga samt din analytiska förmåga.

Vi erbjuder

Hos oss får du en roll med mycket möjlighet att påverka framåt. Vi är ett bolag som växer och förvärvar och har idag alla funktioner in-house. Du blir du en del av ett företag som aldrig slutar att utvecklas, som vill bidra till att skapa hållbara lösningar, minska klimatpåverkan och göra produkter effektivare och säkrare. Re-thinking plastic, vår tagline, sänder en tydlig signal om vårt starka engagemang för hållbarhet.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Artan Bitiq på artan.bitiqi@nexergroup.com alternativt mobil 0723-612 844 eller Johanna Värmfors på johanna.varmfors@nexergroup.com alternativt mobil 0730-821 230.

Välkommen med din ansökan på www.nexerrecruit.com/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om Trioworld
Trioworld skapar förpackningslösningar av polyetenfilm för att göra transporter och livsmedel säkrare, jordbruk smartare, skyddet inom sjukvården optimalt, och mycket mer. Tillsammans med våra kunder tänjer vi på gränserna för vad som är möjligt och leder utvecklingsarbetet inom cirkulär plast.

I över 50 år har Trioworld varit ledande inom plastförpackningslösningar. Vi består av 17 företag med mer än 1 400 medarbetare och vi har en omsättning på över 5,5 miljarder kronor. Vi är baserade i Smålandsstenar och driver produktionsanläggningar i Sverige, Danmark, Nederländerna och Frankrike. Våra produkter säljs över hela världen. Vi består av fem divisioner där Trioworld Smålandsstenar AB ingår i division Sträckfilm, tillsammans med våra bolag i holländska Apeldoorn och franska Ombrée d 'Anjou.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
8 jan 2022
Ort
Gislaved
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga