Rätt Resurs i GGVV AB · Publicerad Idag 00:00

Med nya spännande uppdrag från internationellt ledande varumärken har vi bestämt oss för att expandera. Som Rosti nya kvalitets- och miljöchef blir du en nyckelperson när vi bygger nytt!

Rosti i Gislaved ingår i den globala formsprutningskoncernen Rosti Group. Tillsammans utgör vi en dynamisk företagsgrupp i ständig utveckling och i ryggen har vi ett starkt och tryggt ägarskap i form av svenska Nordstjernan. Vid vår anläggning i Gislaved producerar vi förpackningslösningar och tekniskt formgods för internationella prestigekunder. Under 2017 har vi fått en rad nya affärer och nu framtidssäkrar vi genom att bygga ut våra produktionslinjer och vässa med ny teknologi.

Vi söker en kvalitetschef som med självklarhet ser kopplingen mellan kvalitets- och miljöarbete och framgångsrika affärer. Du ansvarar för det löpande kvalitetsarbetet och verifieringen av processhanteringen – med fokus på perfektion i varje leverans.

Du ansvarar för att våra verksamhetssystem – ISO9001, 14001, OHSAS 18001, FDA samt BRC – är i topptrim och är kvalitetsarbetets affischnamn internt och externt. Hos oss har kvalitets- och miljöchefen en viktig roll i affärsrelationen och du är en självklar deltagare i olika kundmöten. Tjänsten omfattar även resor med anledning av koncerngemensamma projekt. I uppdraget ingår också personalansvar för våra kvalitetstekniker och du rapporterar direkt till VD samt ingår i företagets ledningsgrupp.

Vi letar efter dig som har senior erfarenhet från strategiskt och operativt kvalitetsarbete från tillverkningsindustrin, gärna med erfarenhet av lean production. Du är väl insatt i processutveckling och skicklig kravställare som formulerar dig tydligt mot interna och externa kompetenser. Som ledare är du driven, initiativrik och resultatinriktad med förmågan att inspirera och entusiasmera andra. Du är tekniskt intresserad med ett stort intresse för omvärldsbevakning och har näsa för innovativa lösningar. Eftersom du har en viktig del i kunddialogen har du erfarenhet – och roas av – att driva affärer. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

För dig som vill ta chansen att utvecklas i en internationell koncern med goda karriärmöjligheter är Rosti förstahandsvalet. Hos oss jobbar du i en rak och öppen företagskultur där initiativkraft uppmärksammas och belönas. Varmt välkommen med din ansökan!

Rosti GP AB ingår i formsprutningsgruppen Rosti AB som ägs av svenska Nordstjernan. Tillsammans omsätter vi mer än 450 miljoner Euro och har ett team med 3500 medarbetare i elva fabriker i Europa och Asien. Verksamheten i Gislaved har bedrivits sedan 1966 och vi är i dag en av Europas största leverantörer av kapsyler och livsmedelsförpackningar.


+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rosti GP AB ingår i formsprutningsgruppen Rosti AB som ägs av svenska Nordstjernan. Tillsammans omsätter vi mer än 450 miljoner Euro och har ett team med 3500 medarbetare i elva fabriker i Europa och Asien. Verksamheten i Gislaved har bedrivits sedan 1966 och vi är i dag en av Europas största leverantörer av kapsyler och livsmedelsförpackningar.+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga