Rätt Resurs i GGVV AB · Publicerad 21 mars

Rätt Resurs i GGVV AB

Är du en erfaren inköpare som vill fokusera på strategi och förhandling? NORMA Sweden levererar till några av världens mest spännande varumärken inom teknik och innovation. Nu förstärker vi vårt inköpsteam med en Senior Purchaser.

NORMA Sweden ingår i den globala koncernen NORMA Group som är en ledande leverantör av klamrar och kopplingslösningar. Våra kunder finns inom en rad olika segment som automotive, aerospace, medicinteknik och övrig industri. Vårt svenska huvudkontor med tillverkning och ett hundratal medarbetare finns i Anderstorp. Som en del av en världsomspännande och välstrukturerad koncern kan vi erbjuda stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i en internationell miljö. Vi är också mycket stolta över vår lokala företagskultur som kännetecknas av en positiv atmosfär samt småländsk ordning och reda.

Som vår Senior Purchaser får du fokusera på inköp i internationell miljö. Du kommer främst att arbeta med inköp relaterade till våra automotive-kunder där du ansvarar för leverantörsutveckling och är den som sköter förhandlingarna. Det är också din uppgift att - utifrån din erfarenhet och kompetens - implementera nya inköpsrelaterade koncernrutiner på ett sätt som passar i vår svenska verksamhet. Din tjänst är nytillsatt och du kommer att arbeta tillsammans med ytterligare fyra inköpare. Du rapporterar direkt till vår Supply Chain Manager. Tjänsten är placerad vid vårt huvudkontor i Anderstorp och resor i Europa förekommer.

Vi söker dig som har omfattande erfarenhet av strategiska internationella projektinköp för industrin och är en utmärkt förhandlare. Du måste ha ingående kunskaper om de komplexa tillverknings- och logistikprocesserna inom fordonsindustrin samt god teknisk förståelse. Du är analytiskt lagd, en driven och engagerad projektledare med förmågan att fatta egna beslut inom koncernens ramar. Du ska trivas med att initiera och driva strategiskt förbättringsarbete relaterat till inköpsfunktionen.

Du har en adekvat högskoleutbildning inom teknik eller ekonomi och erfarenhet av teknisk produktuveckling är meriterande. Du behärskar engelska flytande i tal och i skrift och är van att jobba i ERP-system - gärna även i AX.

Vi arbetar i en internationell miljö där professionalism och prestigelöshet skapar grunden för effektiva processer och personlig utveckling. Tjänsten som Senior Purchaser ger mycket god insikt i vår verksamhet och är en perfekt utgångspunkt för vidare avancemang inom NORMA Group.

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Tillträde
Snarast

Löneform
Fast månadslön

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Anderstorp

Län
Jönköpings län

Land
Sverige

Referensnummer
2017/6

Kontakt
  • Karin Lood, 076-6260545
Sista ansökningsdag
2017-04-02
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
2 apr
Ort
Gislaved
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1