Rusta · Publicerad 19 okt

Rusta Gislaved söker sin nästa varuhuschef! Brinner du för ledarskap och försäljning? Då är detta tjänsten för dig!

I den här Rustabutiken finns ett team engagerade säljare som tillsammans med tidigare Varuhuschef lyft butiken till en enhet som håller högklassig service. Då Varuhuschefen går till nya utmaningar inom företaget finns nu möjligheten för dig som brinner för ledarskap, försäljning och service att driva butiken vidare med det här gänget!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Rusta erbjuder en arbetsplats som präglas av värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Här är atmosfären kamratlig och du ges möjlighet till personlig utveckling i ditt ledarskap genom utbildningar som tillhandahålls. Ett team engagerade medarbetare väntar på att, tillsammans med dig, få ta detta högpresterande varuhus till ännu högre nivåer. Du kommer till en rolig och inspirerande butik där du får påverka, samverka och utveckla!

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter:
  • att uppnå försäljnings- och resultatmål i varuhuset där du ansvarar för effektivisering av kostnader och nyckeltal, optimering av omsättning och lönsamhet samt budgetering
  • personalansvar för samtliga anställda i varuhuset, från rekrytering och introduktion till utveckling samt avslut
  • att säkerställa och genomföra koncept samt förankra och genomdriva centralt fattade beslut
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Här ansvarar du även för den dagliga driften, att inspirera dina medarbetare till att ta eget ansvar och att alltid tänka försäljning. Din vilja att ständigt utveckla försäljningen ska genomsyra verksamheten. God lönsamhet är en förutsättning och kostnadsmedvetenhet, effektivitet och resultatfokus är självklara hörnpelare i varuhusdriften.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen ser vi att du har följande med dig:
  • flera års erfarenhet från ledande befattning inom handel, inklusive personal- och budgetansvar
  • kunskaper i arbetsrätt och arbetsmiljöarbete
  • erfarenhet av försäljningsverksamhet, gärna från en verksamhet som hanterar stora volymer
Vidare bör du trivas i en miljö med högt tempo och är trygg i ditt beslutsfattande. Du är kommunikativ och närvarande i ditt ledarskap samt har förmågan att engagera och utveckla dina medarbetare. Raka puckar, högt i tak och ett glatt humör ska vara självklart för dig liksom att du har höga ambitioner och en vilja att arbeta hårt.

Inspireras du av att jobba i en föränderlig miljö där flexibilitet är en nyckel kommer du att trivas hos oss! Välkommen med din ansökan redan idag!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 nov
Ort
Gislaved
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
TNG