Signode · Publicerad 3 dec 2019

Signode i Burseryd har fortsatta framgångar på marknaden vilket ökar fokus på utveckling av produktionsverksamhet och produktionsprocesser. I och med detta förstärker vi nu vår organisation med en helt nyinrättad tjänst i form av en Förbättringsledare/CI Engineer. Vi söker dig som brinner för ständiga förbättringar och vill vara motorn i vårt förbättringsarbete.

Tjänsten som Förbättringsledare/CI Engineer är en nyckelroll i företaget där du får stora möjligheter att påverka både din egen, och verksamhetens utveckling.

Arbetsuppgifterna är varierande och med stor bredd. Du rapporterar till företagets Platschef och ingår i den operativa ledningsgruppen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Leda och driva ständiga förbättringar i produktionsverksamheten
  • Stötta och utbilda produktionen i förbättringsarbetet
  • Ta fram underlag för investeringar, teknikutveckling och automatisering
  • Införa standardiserade arbetssätt
  • Delta i Signodes internationella nätverk för förbättringsarbete
Kvalifikationer:

Vi vill att du har lämpliga teoretiska kunskaper och några års erfarenhet av framgångsrikt förbättringsarbete inom tillverkningsindustrin. Vi förutsätter att du har en "verktygslåda" med förbättringsverktyg som du kan implementera i verksamheten. Du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

Dina personliga egenskaper är extra viktiga för att lyckas i tjänsten. Du drivs av utveckling och är skicklig på att omsätta utvecklingsmöjligheter i konkreta aktiviteter.

För att lyckas i rollen behöver du vara duktig på att kommunicera och samarbeta med hela organisationen, samt skapa engagemang och förståelse hos medarbetarna.

Vill du jobba i ett företag med engagerade medarbetare där man har roligt ihop, så är detta tjänsten du skall söka!

I denna rekrytering samarbetar Signode med Codeq. Information om tjänsten lämnas av Magnus Ryberg, 070-271 69 77.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidareanställning

Tillträde: Snarast efter överenskommelse.

Arbetstider: Dagtid, flextid.

Placeringsort: Burseryd

Välkommen med din ansökan senast 27 nov.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Signode är ett av världens ledande företag inom material och utrustning för förpackning, och ägs av CROWN Holding, med huvudkontor i USA. Signode sysselsätter 7 000 medarbetare globalt, och omsätter drygt 2 Miljarder USD.

www. signode.com

På produktionsenheten i Burseryd tillverkar man bandstålsprodukter som säljs via egen försäljningsorganisation inom produktområdena varmförzinkade, lackade och blåanlöpta band. Användningsområden är emballageband, kabelband, vintunneband och industriband. Enheten i Burseryd har 112 medarbetare.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Ort
Gislaved
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga