Öckerö Fastigheter · Publicerad 17 oktVi är Öckerö kommuns fastighetsbolag

Vi vill verka för en bättre vardag för alla som bor och arbetar på våra vackra öar. För oss är service, omtanke och tillgänglighet viktiga ledord. Vi är övertygade om att nöjda kunder börjar med ett öppet och positivt klimat bland oss kollegor. Därför har vi tillsammans beslutat oss för en kultur som sammanfattas med orden: Glädje, Engagemang och Respekt.

Nu söker vi en ny kollega till vår grupp om sex andra fastighetsvärdar som ingår i gruppen Tillsyn och skötsel.

Om tjänsten

I rollen som fastighetsvärd har du ett helhetsansvar för dina fastighetsområden, så att de vid var tid är i ett representativt skick för våra hyresgäster, samt utför regelbunden tillsyn för att förebygga fel och skador på hela området. Du tar hand om felanmälningar och beställningar från våra kunder där du möter kundens behov, återkopplar och utför arbeten efter vår överenskomna servicegaranti.

Som stöd för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt har du bl.a. tillgång till och ansvarar för en välutrustad servicebil, mobil tillgång till stödsystem, samt funktioner och kollegor som stöttar dig vid behov. Alla åtgärder rapporteras i vårt stödsystem för högre kvalitet och service.

Du har en mycket viktig roll nära våra kunder, men runt varje fastighet är ni också ett fastighetsteam där, förvaltaren, arbetsledaren och drifttekniker ingår för att få varje fastighet att vara i ett så gott skick som möjligt. Du rapporterar till arbetsledaren och gruppen ingår i organisationsdelen Förvaltning. Förvaltningen leds av förvaltningschefen som är direkt underställd VD. Chef för Tillsyn och skötsel är en arbetsledare.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

För att trivas hos oss och lyckas väl med uppdraget så bör du:
  • ha gymnasieutbildning eller yrkesutbildning, gärna inom fastighetsförvaltning och/eller teknik-/hantverksyrken
  • ha B-körkort och datorvana
  • ha arbetslivserfarenhet av liknande tjänst eller från hantverksyrke
  • kommunicera tydligt och tycka om att arbeta med människor
  • ha en positiv och lösningsorienterad inställning och bidra aktivt till ett gott samarbete i teamet
  • vara social, ansvarstagande och självständig
  • vara noggrann och strukturerad och planera dina arbetsuppgifter väl
Praktiskt om anställningen

Anställningsform: Tillsvidare
Lön: Grundlön plus extra ersättning för beredskap
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast efter överenskommelse.

Ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på "Sök tjänst" och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Din ansökan vill vi ha allra senast 2017-11-30.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Berglund, Service & utvecklingschef på johan.berglund@ockero.se eller 031-764 56 12 eller Johan Märs, Lokal förtroendeman Fastighetsanställdas förbund, på johan.mars@ockero.se eller 031-764 56 03.

Om Öckerö Fastigheter

Beläget i fantastisk skärgårdsmiljö ca 30 min från centrala Göteborg ligger Öckerö.

Koncernen Öckerö Fastigheter ägs helt av Öckerö kommun. Vi bygger och förvaltar bostäder, lokaler, servicehus, skolor, idrottsanläggningar och IT-infrastruktur. Genom våra verksamheter är vi en stor del av öbornas vardag - och ett kraftfullt verktyg för en stark och hållbar utveckling av Öckeröarna.

Vi äger 438 bostäder och ungefär 55 000 kvm lokalyta. Dessutom bygger vi stadsnät av fiber på samtliga kommunens öar.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Serviceyrken