Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB · Publicerad 12 jan

Till vår kund PwC, som är marknadsledande i Sverige inom revision, redovisning och rådgivning, söker vi på Wise Professionals nu en Rekryteringskonsult. Vi letar efter dig som är en erfaren rekryterare och vill ta möjligheten att bygga på ditt CV, på ett roligt och fartfyllt konsultuppdrag, hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare! Konsultuppdraget kan vara på 60-100% och har start så snart som möjligt. Inledningsvis sträcker sig uppdraget på sex månader och placering är i PwC:s trevliga lokaler centralt i Göteborg.

Satsningen vi på Wise Professionals kallar Recruiter On Demand, innebär att arbeta som Rekryteringskonsult internt hos våra kunder, växer. Därför finns det, för dig som är intresserad av att arbeta som konsult, en möjlighet till anställning hos oss och uppdraget hos PwC kan vara ditt första.

Ditt uppdrag
Som Rekryteringskonsult hos PwC kommer du att ansvara för rekrytering av tjänstemän inom flera av PwCs tjänsteområden. Du kommer främst rekrytera till bolagets juniora positioner med kandidater direkt från högskolan, exempelvis redovisningsekonomer och finansanalytiker. I rollen arbetar du nära verksamhetens chefer, där du ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Det innebär att ta kravprofil, urval och search, utföra kompetensbaserande intervjuer, hålla i teståterkopplingar samt avslut.

Som Rekryteringskonsult kommer du driva och koordinera flera olika processer samtidigt. PwC sätter ett högt värde i att arbeta med kvalitet i deras processer, samtidigt som de behöver vara effektiva. En viktig del av tjänsten är därför att ge våra kandidater återkoppling och kommunicera under processens gång. Till viss del kommer du även ha kontakt med externa samarbetsparters samt medverka på mässor.

På de 80 kontoren runt om i Sverige arbetar det ca 3700 personer varav 300 av dina kollegor sitter på kontoret i Göteborg. Du kommer att ingå i ett professionellt och positivt team av rekryterare, som består av 8 personer, placerade i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Din bakgrund
Förutom att du som söker brinner för rekrytering tror vi att du samlat på dig har några års erfarenhet från en liknande roll inom rekrytering/HR. I dina tidigare roller har du arbetat brett med rekrytering, gärna i en stor organisation och vi ser gärna att du har arbetat med kapacitets- och personlighetstester tidigare. Mycket meriterande om du tidigare har arbetat i testverktyg från Assessio. Det är meriterande om du sedan tidigare har rekryterat ekonomer samt arbetat i större rekryteringsprojekt med många tjänster att tillsätta.

Eftersom du arbetar tätt ihop med bolagets chefer ser vi att du är en van kravställare med en god kommunikationsförmåga. Du trivs med det höga tempot som rollen kräver och koordinerar skickligt i dina processer. Därför ställer rollen krav på att du är kvalitetsmedveten och noggrann. Som person är du trygg och relationsskapande och har en positiv och professionell inställning. Med din sociala och flexibla personlighet hjälper du dina kollegor och kandidater. Du är självgående och tar dig an dina arbetsuppgifter smed en prestigelös attityd.

Om PwC
Idag vet de flesta att PwC är Sveriges största och ledande företag när det gäller revision, redovisning och rådgivning. Bolaget är också en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Dels för att deras 60 000 klienter ger dig och alla deras medarbetare tillgång till både spännande och samhällsviktiga uppdrag. Dels för att du får chansen att arbeta och utvecklas sida vid sida med några av landets vassaste specialister. Besök gärna www.pwc.se för mer information om företaget och dess tjänster.

När du blir en av oss på Wise Professionals
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Mer om tjänsten
Låter det intressant? Då hoppas vi att du kommer skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi som arbetar i den här processen är Kandidatansvarig Stina Scheller (stina.scheller@wise.se, 076-000 18 52) och Konsulchef Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se, 073-521 65 04). Undrar du över hur processen ser ut framåt, om konsultrollen eller har några frågor kring tjänsten? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Dessvärre tar vi inte tar in ansökningar via mail, utan du ansöker direkt i annonsen på wise.se. Notera även att under jul- och nyårshelgerna kan svarstiden dröja men vi återkommer så snart vi har möjlighet.

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
25 jan
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga